Sjekk den danske it-jentas motebryllup

MOTEPROFIL: Danske Pernille Teisbæk har fått oppmerksomhet for sin stilsans fra mennesker verden over. Her er hun avbildet under moteuken i København for få uker siden. Foto: Getty Images.

Den danske moteprofilen Pernille Teisbæk ga sitt ja i en lekker, bohemsk kjole fra Vera Wang.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Den danske moteprofilen Pernille Teisbæk har gjort seg bemerket for sin stilsans. Gjennom over 15 år i bransjen har hun figurert i en rekke internasjonale magasiner og er alltid å se på de store moteukene.

Denne helgen giftet hun seg med kjæresten Philip Lotko i en lekker, bohemsk kjole med vintagelook fra Vera Wang. På føttene hadde hun klassiske sko med kitten heel fra Manolo Blahnik.

kjolerbrud
BRUD

Dette er årets store brude-trender

Kjolen var tro mot Teisbæks stil, og hadde både langt slep og langt slør. Blondekjolen var dekket av små, påsydde perler. I midjen hadde hun et matchende perlebelagt belte som var tilpasset av Weddings by Gudnitz.

untitled link

Håret og sminken var holdt nøytralt, mens Teisbæk ga brudeantrekket et moderne og særegent touch med store statementøredobber med perler. Brudebuketten var en uvanlig sammensetning av tørkede blomster som tok vintage-følelsen et skritt videre.

BRUD

Annette Løvstad Haga giftet seg i egendesignet brudekjole

Teisbæk var tidligere kjent fra bloggen Look de Pernille, men hun la blogg-karrieren på hyllen i 2016. Nå jobber hun i Social Zoo som stylist og kreativ direktør, samtidig som hun drifter sin egen Instagram-konto med nær en halv million følgere.

Bryllupet fant sted på Bornholm. Gjestene i bryllupet, hvorav flere jobber i motebransjen, har passende nok delt bilder fra den store dagen under hashtagen «lookdelotko2017».

Paret Lotko Teisbæk har den fem måneder gamle sønnen Billy sammen.

Julia brud
BRUD

JULIAS ROMANTISKE SKJÆRGÅRDSBRYLLUP

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.