Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte par utradisjonelle bryllupssko

Glem hvite sko i sateng som du aldri får brukt igjen etter bryllupsdagen - her er åtte fantastiske alternativer.

utradisjonelle brudesko

SPESIELLE: Med disse skoene blir du garantert lagt merke til. Se merke og pris i teksten. Foto: Produsenten

utradisjonelle brudesko

IT-SKOENE: Kjenner du ikke igjen disse, bør du vurdere å google introen til «Sex og singelliv». Se merke og pris i teksten. Foto: Produsenten

Tiden da brudeskoene skulle matche kjolen i hvitt, glinsende stoff, er for lengst forbi. Hvite sko kan for all del være fint - men for mange vil man ikke ha bruk for det annet enn på denne ene dagen, og da er jo litt av bruksverdien borte.

Dessuten finnes det så mye annet fantastisk å velge i, enten du vil gå for klassiske nude, metalliske detaljer, eller fullt ut Carrie Bradshaw-style med blå Manolos.

Ettersom jeg selv gifter meg i vår, skal jeg dele all den beste bryllupsinspoen i denne spalten, som passer like godt om du bare vil drømme deg bort i fantastiske kjoler - eller sko, som i denne saken.

Her er mine favoritter av utradisjonelle brudesko:

brudesko1

Sandaler fra Aquazzura hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

brudesko1

Pumps fra Zara. Foto: Produsenten

Det kanskje sikreste alternativet til hvitt, er nude. Ikke bare vil det være en fin overgang til brudekjolen - du kan også bruke dem til så og si alt etterpå.

Vil du kjøre noe skikkelig vågalt, er knall rødt et rocka og fresht alternativ.

La deg også inspirere av disse fantastiske kjendisbrudene!

brudesko2

Sandaler fra Sophia Webster hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

brudesko2

Pumps fra Asos.com. Foto: Produsenten

For har du en enkel kjole, er det ingenting i veien for å ta den helt ut når det gjelder skotøy. Sophie Webster har laget de ikoniske skoene med vinger - men prisen er også ganske uoppnåelig. Vil du ta den helt ut, er lite så kult som hæler med blomster og paljetter - for ikke å nevne den frekke rosafargen.

Hater du høye hæler? Sjekk disse flate partyskoene

brudesko4

Pumps fra H&M. Foto: Produsenten

brudesko4

Pumps fra Jimmy Choo hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

Sko som er tidløse og elegante, funker som regel også bra til en brudekjole. Mørk burgunder gir et dramatisk uttrykk (hva med å kjøre samme farge på neglene?), mens sarte blonder er superfeminint.

brudesko3

Pumps fra Asos.com. Foto: Produsenten

brudesko3

Pumps fra Manolo Blahnik hos Neimanmarcus.com. Foto: Produsenten

Ordtaket sier «something blue», og jeg kommer ikke på noe bedre sted å bruke dette enn på skoene. Tenk Carrie Bradshaw-stil da hun giftet seg med Mr. Big iført blå Manolos til tyllskjørtet, eller et par i mer dempet blåtone (som dessuten koster en brøkdel).

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?