Sjekk stylist Giovanna Engleberts ville motebryllup

NYFGIFT: Giovanna Battaglia og Oscar Engelbert samlet moteeliten til en feiring utenom det vanlige på Capri i Italia. Foto: Splash News
NYFGIFT: Giovanna Battaglia og Oscar Engelbert samlet moteeliten til en feiring utenom det vanlige på Capri i Italia. Foto: Splash News

Med norske Sophia Lie og Peter Dundas på gjestelisten, giftet street style-stjernen og stylisten Giovanna Engelbert (tidligere kjent som Battaglia) seg med svenske Oscar Englebert i et spektakulært motebryllup på Capri.

For oss som følger både mote- og bryllupsbransjen med en viss interesse, er det én hendelse som har overskygget det meste de siste dagene på Instagram:

Bryllupet til den italienske motepersonligheten Giovanna «Gio» Battaglia og eiendomsmogul Oscar Engelbert.

Få også med deg siste epiosde av Trendguiden:

Som forventet ble det ikke snudd på krona da paret inviterte til en flere dagers feiring på den italienske øya Capri, noe som resulterte i en motefest uten sidestykke.

Vi gjør et forsøk på å oppsummere:

Brudekjolene

Ja - for man nøyer seg selvsagt ikke med én brudekjole, når man er en av Italias fremst motestjerner. La oss begynne med mottagelseskjolen fra torsdagen, en hvit (selvsagt) Alaïa-kjole med fjærskjørt:

A post shared by ALAÏA (@maisonalaia)

Kjolefesten fortsatte dagen etter med en vanvittig kreasjon til selve sermonien: Et stramt korsett med gigantisk skjørt fra Sarah Burton for Alexander McQueen (samme designer som laget hertuginne Kates noe mer dempede (!) brudekjole):

Senere på kvelden ble skjørtet tatt av, og et smalere skjørt avslørt:

Og hvis du trodde kjolefesten var over med dette, tok du feil. Dagen derpå var det duket for nok en fest hvor «ta med danseskoene dine» skal ha vært eneste kleskode, og det gjorde bruden så til de grader (fra Gimabattista Valli):

Brudepikene

Men Gio var ikke den eneste som bød på moteøyeblikk utenom det vanlige. Det gjorde også den svært fasjonable brudepikegjengen, som blant annet besto av moteikonene Anna Dello Russo og Natalie Massenet (legg merke til hårpynten fra Jennifer Behr).

untitled link

Anna Dello Russos kjoler

Vogue Japan-redaktør Russo klinte også til med en rekke andre ekstravagante kjoler under bryllupet, som disse to fra Dolce & Gabbana:

De norske gjestene

Og ettersom norske Peter Dundas for lengst ble innviet i de innerste motekretser, var selvsagt Cavalli-designeren på plass i bryllupet (til høyre i bildet hvor brudekjolen har fått smalere skjørt).

På gjestelisten sto også den norske toppmodellen Sophie Lie.

De kongelige

Monacos moteprinsesse Beatrice Borromeo (sittende i midten av bildet) var også på plass sammen med mannen Pierre Casiraghi - først i en hvit minikjole og sølvsandaler, deretter i en lang, fargerik kjole til vielsen:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?