Luksusbryllup i Monaco: Beatrice Borromeo giftet seg i rosa Valentino

JUST MARRIED: Beatrice og Pierre ble viet i en borgelig sermoni i Monaco lørdag formiddag. Bruden var iført to råekskluive designerantrekk i løpet av dagen. Foto: Getty Images
JUST MARRIED: Beatrice og Pierre ble viet i en borgelig sermoni i Monaco lørdag formiddag. Bruden var iført to råekskluive designerantrekk i løpet av dagen. Foto: Getty Images

Beatrice Borromeo (29) feiret kjærligheten til Pierre Casiraghi (27) iført to spesiallagde haute couture-kjoler fra et av verdens mest eksklusive motehus, Valentino.

Prinsesse Carolines sønn, Pierre Casiraghi, og den italienske arvingen Beatrice Borromeo, som også er modell og journalist, ga hverandre sitt ja under en borgelige vielse på fyrstepalasset i Monaco lørdag formiddag.

Brudens to antrekk var alt annet enn tradisjonelle og bestod av to designerkjoler fra intet mindre enn motehuset Valentino. Først ut var en lyserosa, gulvlang haute couture-kjole.

Les også:Stjernemodell Frida Gustavsson gift i Valentino

- Motehuset Valentino har gleden av å meddele at Beatrice Borromeo hadde på seg en Valentino Haute Couture-kjole designet av de kreative lederne Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli, under den borgelige vielsen med Pierre Casiraghi 25. juli på fyrstepalasset i Monaco, skrev motehuset på Instagram og postet et vakkert bilde av brudeparet.

Borromeo er for lengst integrert i motebransjen da familien hennes er omgangsvenner med Valentino Garavani, Chanels Karl Lagerfeld, Vogue-redaktør Franca Sozzani (som også er nær venninne med kronprinsesse Mette-Marit) og Versace-familien. Hun har i tillegg figurert på forsiden av Vanity Fair, og en rekke andre magasiner.

Blonder av gull

Siden motehuset og designeren selv er gode venner av familienb, har det nærmest gått tradisjon i å gifte seg i det råekskluisve designet. Beatrices søstre har tidligere giftet seg i Valentino.

Den rosa brudekjolen var feminint innsvinget i livet og hadde en delikat V-utringning i front. Skulderpartiet var dekket av gullblondene og rakk til albuen. Brudens hår var utslått og stylet med en blomsterkans laget av hvite og lilla blomster. Buketten bar et rustikt og sommerlig preg.

Det er flere som har giftet seg i Valentino denne sommeren - se den fantastiske kjoeln til Nikcy Hilton her!

Valentino X 2

Bryllupsmiddagen ble holdt på Hôtel de Paris og Borromeo hadde da skiftet til Valentino-kjole nummer to for kvelden. Kreasjonen lignet hakket mer på en brudekjole enn den rosa, og var hvit med figurer i sølv som nesten lignet på skyer. Spagetti-stroppene i kryss som dekorerte ryggen, var prikken over i-en. Til brudelook nummer to valgte Beatrice å style håret i en stram knute i nakken, og ha øredobber med heng.

Les også:Se Norges vakreste kjendisbruder her

Paret har vært sammen siden 2008, og skal ha vielse nummer to 1. august i en kirke i Italia, hvor det er forventet at Borromeo vil vise frem kjole nummer tre, også fra Valentino. Vi venter i spenning! 👰

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?