Louise Roe giftet seg i håndsydd drømmekjole

GIFT: Motejournalisten Louise Roe har blant annet skrevet for Vouge, Daily Mail og Elle, og vært programleder på BBC. Roe driver nå en moteblogg og har over 500 000 følgere på Instagram. Foto: Produsenten

Den britiske TV-personligheten og motebloggeren Louise Roe giftet seg i en spansk couture-kjole med kjæresten Mackenzie Hunkin i England.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

– Vi gjorde det! Jeg kan ikke engang sette ord på følelsene og høydepunktene jeg opplevde i går da jeg giftet meg med min aller beste venn i hele verden, omgitt av alle jeg elsker. Jeg elsker deg Mackenzie Hunkin!! Skriver Roe på Instagram.

Den britiske TV-personligheten og motebloggeren bak «Front Roe», Louise Roe, giftet seg med kjæresten gjennom seks år, Mackenzie Hunkin, i helgen. Hunkin er en australsk filmprodusent, og paret er nå bosatt i London.

brude topp colby jordan
BRUD

Sjekk moteblogger Colby Jordans ekstravagante kjendisbryllup

Roe og Hunkin ble likevel viet i Eton College Chapel, en restaurert kirke fra 1500-tallet i Winsor England, skriver Martha Stewart Weddings.

Drømmekjolen

Bruden var kledd i en couture blondekjole fra det spanske luksusmerket Pronovias med vintageknapper og off shoulder-snitt. Merket røper på Instagram at brudekjolen er håndsydd og spesialdesignet for Roe. Brudgommen var iført en smoking fra Reiss og hadde en hvit blomst festet på jakken.

– Takk for at du stolte på oss da vi lagde drømmekjolen din, skriver merket på Instagram.

Roe lot tilbehøret være enkelt og hadde kun perler i ørene som smykker på den store dagen. Håret var satt opp i en topp i nakken og lagt i midtskill. Sminken fokuserte på naturlige bryn og markerte øyne. Leppene var sminket i en blek rosafarge.

Få også med deg: DERFOR KJØPTE HUN DEN ENESTE BRUDEKJOLEN HUN HADDE PRØVD

Den italienske motebloggeren Chiara Ferragni var også til stede, og delte dette bildet fra den store dagen:

untitled link

Etter vielsen ble det satt opp tradisjonelle, røde Lonodn-busser som kjørte de 150 gjestene til London hvor festen fortsatte. Ifølge Martha Stewart Weddings var det gjennomgående temaet for dagen høstaktig med blader og masse lys som bordpynt. Brudeparet tilbragte natten på det lukuriøse hotellet Clivden House.

Brud på budsjett? HER ER ÅTTE RIMELIGE BRUDEKJOLER

Publisert: