Mote

Kristin Størmer Steira giftet seg i rålekker designerkjole med åpen rygg

BOHEMSK: Brudekjolen fra den norske designeren Leila Hafzi hadde langt slep, florlette ermer og dyp V-utringning i front og rygg. Devon hadde på seg en mellomblå, sommerlig dress for anledningen. Foto: Ove Aalo/VG

KABELVÅG (VG) Iført en bohemsk brudekjole fra Leila Hafzi, ga tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira (34) sitt ja til canadiske Devon Kershaw (32) lørdag ettermiddag.

 • Thea Roll Rakeng
 • Stine Løvmo Lie
Publisert:

Lofotmuseet i Kabelvåg var pyntet for å feire kjærligheten da langrennsparet endelig skulle bli mann og kone, etter å ha vært kjærester siden 2012 og forlovet siden i fjor. I april tidligere i år ble det kjent at Steira gir seg som langrennsløper. 33-åringen har tatt tre VM-gull og ett OL-gull i løpet av karrieren.

Les også:Brudgommen: Hun er den vakreste jenta jeg noen gang har møtt

Norsk design

Bruden var iført en lekker, bohemsk kjole fra den norske designeren Leila Hafzi. Kjolen hadde florlette, lange ermer og dyp V-utringning på ryggen og i front. Kristin matchet kjolen med brune skinnsko med middels høy hæl.

NYDELIG: Med sexy åpen rygg var den florlette brudekjolen et syn for øyet. Foto: Ove Aalo/VG

- Det var ikke så vanskelig å bestemme seg for akkurat denne kjolen. Jeg visste med en gang at jeg ville ha kjole fra Leila da jeg fikk vite om bryllupet, ler Steira til MinMote.

Se også:Brudekjole på budsjett

Bruden forteller at hun har brukt kjoler fra den norske kjoledesigneren tidligere.

- Jeg har tatt bilder i kjoler fra Leila Hafzi før, og følte at denne var veldig meg. Da jeg var på prøving falt jeg for denne umiddelbart, så det gikk veldig greit, forteller hun, og legger til at hun skal ha samme kjole hele kvelden.

Les også:Stjal showet i Leila Hafzi-kjole til 91 000 kroner

Vintageøredobber og peoner

Håret var stylet i sideskill med en rufsete, voluminøs knute i nakken med tre hvite blomster. Som eneste tilbehør hadde Steira store vintageøredobber med heng, og brudebuketten var enkelt dandert med rosa peoner.

Skal du også gifte deg i sommer?Slik legger du brudesminken selv

Sminken ble holdt naturlig og delikat med ekstra fokus på bryn og øyne.

Bruden forteller at både hår og sminke ble fikset i en salong i Svolvær omgitt av venninner.

- Vi har kost oss der hele dagen og fikk god hjelp. Øredobbene har jeg hatt i fem-seks år, og ble kjøpt på en bruktbutikk. Jeg er veldig glad i dem, derfor tenkte jeg at de passet fint i dag.

Ordner du håret selv?Slik lager du en trendy flettekrone

Blant gjestene som hadde tatt turen til Nordland var langrennsjentene Therese Johaug, gravide Marit Bjørgen, Ingvild Flugstad Østberg og Vibeke Skofterud.

Se flere bilder av brudeparet og gjestene her:

KLER HVERANDRE: Steira og den canadiske langrennsløperen Devon Kershaw har vært et par siden 2012, og giftet seg i vakre omgivelser I Kabelvåg lørdag ettermiddag. Foto: Ove Aalo/VG
NYGIFT: I vakre omgivelser i Nordland ble Devon og Kristin endelig rette ektefolk. Brudens hår var sommerlig stylet med hvite roser og rufsete knute i nakken. Foto: Ove Aalo/VG
BRUDFIE: Therese Johaug, Vibeke Skofterud, Ingvild Flugstad Østberg og bruden selv foreviget stemningen med en selfie, også kalt brudfie. Legg merke til Johaug lyserosa todelte kjole med bar mage. Foto: Ove Aalo/VG
TURKIS: Vibeke Skofterud gikk for en kort, drapert kjole i sterk turkisfarge. Håret var utslått og huden fresh og solbrun. Foto: Ove Aalo/VG
Publisert:

Les også

 1. BRUD

  Alt om prinsesse Sofias fantastiske brudekjole: - Terningkast seks

 2. BRUD

  Tinashe giftet seg i buksedress inspirert av Solange Knowles

 3. MOTE

  Ingrid Olava giftet seg i bohemsk blondekjole

Finn mer innhold om:

 1. Bryllup

Relaterte artikler

BRUD

Alt om Katarina Flatlands drømmekjole

BRUD

Seks kjendisbruder med fargerike brudekjoler

BRUD

Giftet seg i Valentino: Alt om Nicky Hiltons ekstravagante brudelook

BRUD

Luksusbryllup i Monaco: Beatrice Borromeo giftet seg i rosa Valentino

BRUD

Jamina Iversen og Samantha Skogrand overrasket over brudekjoleprøving

BRUD

Så en tydelig bryllupstrend: startet eget merke

BRUD

Brudespalten: Annie Mehren Ashers drømmebryllup i Italia