10 fantastiske kjendisbruder fra 2015

brudene

Både norske og internasjonale stjerner har gitt hverandre sitt «ja» i løpet av året som har gått. Vi kan se tilbake på nydelig egendesign, ekstravagante designerkjoler og utradisjonelle skjørtelengder.

Line Blokhus
Publisert:
brudene

KLASSISK: Prinsesse Sofia holdt seg til sin signaturstil med en tettsittende blondekjole. Foto: NTB scanpix

brudene

EKSKLUSIV: Nicky Hilton valgte designeren Valentino til sin store dag. Foto: NTB scanpix

brudene

FARGERIK: Malin Kulseth hadde en cape med blomster over kjolen. Foto: NTB scanpix

brudene

UTRADISJONELL: Tinashe Williamson giftet seg med Odd-Magnus Williamson i jumpsuit. Foto: Frode Hansen / VG

I fjor var det en rekke norske kjendiskvinner som giftet seg med mennene i sine liv – i kreasjoner vi rett og slett ikke kan glemme. Mens Jenny Skavlan strålte i en kjole hun hadde sydd selv, oste Louise Angelica Riise Hollywood-glamour – og flere av Norges mest fashionable jenter giftet seg selvsagt i moteriktig design.

BRUD

De vakreste kjendisbrudene i 2014

I år er det kjendisbrudene fra det store utland som særlig har skilt seg ut, men vi kan ikke unngå å også nevne noen av de slående vakre norske kvinnene som giftet seg i løpet av året.

Flere av årets bruder valgte dessuten utradisjonelle antrekk, slik som Tinashes jumpsuit og Whitney Ports lårkorte kjole – og er det én brudekjole som vil skrive seg inn i historiebøkene, må det være kjolen til den svenske prinsessen Sofia, som MinMote-leder Martine Lunder skrøt i skyene.

Her er 10 av årets aller vakreste bruder:

Beatrice Borromeo

Prinsesse Carolines yngste sønn, Pierre Casiraghi og hans Beatrice Borromeo ble viet foran 700 gjester, på familiens private øy i innsjøen Lago Maggiore, i Italia i slutten av juli.

Under vielsen var Beatrice kledd i en klassisk brudekjole fra Armani Privé med blonder og lange ermer – og etter vielsen skiftet hun til en annen klassisk hvit kjole, også fra Armani Privé, med v-skjæring og voluminøst skjørt. Rett og slett nydelig!

Les alt om Monaco-bryllupet: Mette-Marits jetset garderobe i Italia

Uken før den formelle vielsen ga paret hverandre sitt «ja» under en borgerlig seremoni i Monaco. Da hadde vakre Borromeo på seg en rosa kjole fra Valentino, før hun siden byttet til en annen Valentino-kjole.

Susanne Wergeland

KLINTE TIL: Atle Jørstad og Susanne Wergeland ble mann og kone i høst. Foto: VG

TV 2-profilen Susanne Wergeland var iført en nydelig todelt brudekjole med luftig tyllskjørt og en delikat blondetopp da hun giftet seg med VG-journalist Atle Jørstad i høst. Kjolen var det Wergeland selv som designet i samarbeid med venninnen Tuva Listau, som har sydd og designet flere brudekjoler fra før av.

Sofia Vergara

I november fikk «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara sin Joe Manganiello i en spesialsydd brudekjole fra Zuhair Murad – og Vergara var, i kjent stil, ikke redd for å vise kløft!

På Instagram har skuespillerinnen delt en rekke bilder fra den store dagen – som utvilsomt så svært lykkelig og luksuriøs ut!

Les alt om Vergaras brudekjole her: Syv kilo med glitrende steiner og perler

Tinashe Bakasa Roll

JUMPSUIT: Tinashe og Odd Magnus giftet seg på Angst Bar i Torggata i Oslo. Foto: Frode Hansen/VG

Da Tinashe giftet seg med Odd Magnus Williamson i vår dukket hun opp i en jumpsuit inspirert av Beyoncés søster Solange Knowles. Kjendisdesigner Tina Steffenakk Hermansen, bak merket TSH, hadde designet den hvite buksedressen med store blonder.

Prinsesse Sofia

LYKKELIGE: Prinsesse Sofia og prins Carl-Philip smådanset nedover kirkegulvet etter vielsen til en gospelsang kalt Joyful, Joyful. Foto: NTB scanpix

– Man kan ikke annet enn å bøye seg i støvet – Sofia ser helt fantastisk nydelig ut. Kjolen er veldig typisk henne - tettsittende og med blonder – og den sitter som et skudd. Sofias smak har blitt veldig sikker og god i det siste, men denne kjolen topper virkelig alt hun har gått i, uttalte MinMote-leder Martine Lunder i sommer.

Les alt om prinsesse Sofias brudekjole: Terningkast seks

Sofias brudekjole var laget av silkestoffet organza og crêpe, og blondene er det couture-ekspert José María Ruiz som sto bak. Brudesløret er håndlaget og brodert av svenske Ida Sjöstedt på hennes atelier i Stockholm.

Whitney Port

Stilikonet Whitney Port giftet seg i november i en utradisjonell brudekjole som var lårkort foran og hadde slep bak. Kjolen hadde hun selv designet i samarbeid med det Beirut-baserte merket Ashi Studio.

Les mer om Ports bryllup: Giftet seg i lårkort kjole

Malin Kulseth

Lars Vaular og Malin Kulseth gifter seg i Bergen Domkirke.. Her med sønnen Wilfred på kirketrappen etter vielsen FOTO: HALLGEIR VÅGENES, VG

Lars Vaular fikk sin Malin i Bergen Domkirke i juli. Den vakre bruden gikk for en trendy brudekjole med farger signert av norske Cecilie Melli og skoene hun hadde på seg var fra merket Gianvito Rossi.

Les også: Lars Vaular og Malin Kulseth giftet seg

Nicky Hilton

SPESIALDESIGNET: Nicky Hilton giftet seg i en eksklusiv Valentino-kjole som ifølge amerikanske medier skal ha kostet mellom 400 000-800 000 kroner. Foto: NTB scanpix

Paris Hiltons lillesøster Nicky giftet seg i en ekstravagant brudekjole fra motehuset Valentino i hagen på Orangery på selveste Kensington Palace i England, som var avdøde prinsesse Dianas hjem.

Alt om den eksklusive brudelooken: Nicky Hilton giftet seg i Valentino

Hiltons kjole var dekket av store blonder og krystaller, var langermet og hadde høy hals. Skoene var spesiallagde fra kjendisfavoritten Christian Louboutin, i offwhite sateng og var merket med «Mrs. Rothschild», initialene til brudeparet, hjerter og datoen de giftet seg. Romantisk og personlig!

Allison Williams

A post shared by Allison Williams (@aw)

«Girls»-skuespillerinnen Allison Williams hadde på seg en ultraglamorøs blondekjole med lange ermer og slep, oppsatt hår og enkle øredobber da hun giftet seg med kjæresten Ricky Van Deen i september. Brudekjolen var fra det eksklusive motehuset Oscar de la Renta.

Kate Grigorieva

untitled linkA post shared by Irina Sharipova🇷🇺 (@irinasharipova)

Victoria's Secret-engel Kate Grigorieva giftet seg i en drøm av en blondekjole i august. Brudekjolen med havfruefasong var fra Truly Zac Posen-kolleksjonen for David's Bridal, og kostet knappe 11.000 kroner. Ikke verst for en så flott brudekjole!

Publisert:

Finn mer innhold om: