Annette Løvstad Haga giftet seg i egendesignet brudekjole

JA: Annette Løvstad Haga og Emil Løvstad giftet seg lørdag 19. august foran sine nærmeste venner og familie. Foto: Fredrikke Wiheden (innhentet tillatelse)
JA: Annette Løvstad Haga og Emil Løvstad giftet seg lørdag 19. august foran sine nærmeste venner og familie. Foto: Fredrikke Wiheden (innhentet tillatelse)

Tidligere kjendisblogger Annette Løvstad Haga (26) ga sitt ja iført en egendesignet brudekjole med blomster og paljetter.

Haga stod bak en av Norges mest leste blogger for noen år siden, men valgte å ta en pause i fjor grunnet det mentale stresset bloggen førte med seg. Nå har hun tatt opp bloggtråden igjen, men fokuserer på stillingen som teamleder for forlaget Bonniers kommersielle prosjekter.

I helgen ga hun sitt ja til tidligere Paradise Hotel-deltager Emil Løvstad (29) på Losby Gods i Lørenskog, utenfor Oslo.

– Vi hadde utendørs vielse og middag i Meyersalen på godset. Det var invitert 70 gjester som bestod av våre nærmeste venner og familie, forteller Haga som beskriver dagens om den beste i sitt liv hittil.

untitled link

Eget design

Den hvite brudekjolen hadde bar rygg, var gulvlang og bestod av blonder og chiffon. Blomster og paljetter dekket de transparente ermene og Haga toppet antrekket med et langt slør.

– Kjolen har jeg designet selv i samarbeid med Nora Farah. Det har vært en spennende prosess og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, sier hun til MinMote og trekker frem det hun likte best med brudekjolen:

FARGERIKT: Kjolen var designet av Annette selv, med god hjelp fra Nora Farah. Brudebuketten var satt sammen av oransje, rosa og hvite blomster av forskjellig slag.  Foto: Privat
FARGERIKT: Kjolen var designet av Annette selv, med god hjelp fra Nora Farah. Brudebuketten var satt sammen av oransje, rosa og hvite blomster av forskjellig slag. Foto: Privat

– Detaljene med blomster og paljetter, den åpne ryggen og det avtakbare slepet - som jeg hadde det på meg under vielsen, men tok av til festen.

Håret ble stylet i en tvinnet frisyre og sminken gjort av Dajana Tomanovic - makeup-artisten kjendis-Norge har omfavnet.

– Håret ble tvinnet i en frisyre som gikk nedover ryggen. Resultatet ble en blanding av bohemsk glam, slik jeg ønsket. Makeup-looken fokuserte på glødende hud med bronzer i fersken og gulltoner, sier Haga.

Foto: Privat
Foto: Privat

Hvordan var din opplevelse i dag?