Brudekjole: Ti bilder som vil få deg til å vurdere farger

BLANDING: Houghton mikser blonder, rysjer og blomsterprint. Foto: Getty Images

Hvis du ikke er helt sikker på om du vil gå for helt hvitt fra topp til tå på den store dagen, er dette inspirasjonen som vil vippe inn bruk av andre farger.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De fleste forbinder brudens antrekk med en kjole som skal være helt hvit. Men de siste årene har flere kjente brudekjoledesignere også brukt farger i sine kolleksjoner - alt fra dus rosa og blått, til blomster i alle regnbuens farger.

BRUD

FEM STEDER DU KAN KJØPE BRUDEKJOLE PÅ BUDSJETT

Trenden har også blitt forsterket av at todelte brudeantrekk har blitt populært - noe som gir muligheten for å kjøre forskjellige farger på topp og skjørt (en rekke kjendiser har også kastet seg på trenden).

BRUD

Den nydeligste Insta-inspirasjonen for homofile bryllup

Her er ti fantastiske brudekjoler som på en eller annen måte har farge i seg - med inspirasjonsgaranti:

For en showstopper av en bakside, sjekk kjolene fra Claire Pettibone. Vi elsker hvordan denne kjolen i seg selv er tradisjonell, mens ryggen er fargesprakende og annerledes.

BRUD

Nå lager Topshop brudekjoler

De fleste av oss har ikke akkurat råd til en Lazaro-kjole med det første, men denne kreasjonen inspirerte i alle fall oss. Legg merke til hvordan blomstermønsteret fra toppen fortsetter bare et lite stykke ned på skjørtet, slik at man fortsatt får «hvit brud»-uttrykket.

Se også: Åtte par utradisjonelle bryllupssko

Carol Hannah lager både brudekjoler, skjørt og topper slik at man kan leke seg med sammensetningen. Her har bruden matchet et stort pudderfarget skjørt med tradisjonelt slør og blomster i håret - en blanding av bohemsk og klassisk.

Plus size-brud? Se disse nydelige kjolene

Det samme konseptet kjører Camilla Christine Bridal, men med hakket med dramatiske effekter som blonder og tyll. Et slikt skjørt funker jo om man skal være bryllupsgjest også!

Rimelige brudekjole? MinMotes favoritter til under 5000 kroner

A post shared by Federico Vezzoli (@federicovezzoli)

For bruden som vil gjøre noe helt utradisjonelt, eller for bryllupsgjesten. Emily Riggs står bak dette antrekket med skjørt og pudderfarget topp med lav rygg, som står perfekt til den viltre brudebuketten.

Nok et antrekk fra Carol Hannah, denne gangen en tyllkjole. Perfekt for deg som vil ha «something blue» i hovedrollen!

Blonder og små blomster er sjeldent en dårlig idé når det kommer til klær, og heller ikke når det gjelder brudekjole. Det er disse kreasjonene fra Houghton et bevis på.

Naeem Khan byr på en smakebit av 2017-kolleksjonen på sin Instagram-profil, og vi kan nesten ikke vente med å se hva luksusmerket har planlagt, for dette lover utvilsomt bra.

Legger man hvite blonder på toppen av en mørk pudderfarget kjole, beholder man fortsatt den klassiske brudelooken. En sexy variant fra Hayley Page!

Det er noe med vakre kjoler i strandkanten, og kanskje er det derfor vi digger dette bildet. Men det har nok også litt å gjøre med den nydelige kjolen fra ukraniske Ca'Rousel.

Les også: Billigbutikken Asos med egen brudekolleksjon

Publisert:

Finn mer innhold om: