Zoë Kravitz feiret bryllup i sykkelshorts

GIFTET SEG: Karl Glusman og Zoe Kravitz har nå feiret giftermålet. Her er de på Oscar-nachspiel tidligere i år. Foto: Danny Moloshok/ Reuters.

«Big little lies»-stjernen (30) valgte et brudeantrekk litt utenom det vanlige da hun feiret giftermålet med Karl Glusman i Paris.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Til middagen dagen før selve bryllupet hadde bruden valgt et noe uvanlig brudeantrekk, nemlig det som har blitt en av sommeren store trender: Sykkelshorts.

Hun kombinerte den figurnære hvite sykkelshortsen med en hvit silke-BH og en spesiallaget nettingkjole med perler og frynser fra det New York-baserte brudemerket Danielle Frankel.

A post shared by Danielle Frankel (@daniellefrankelstudio)

Brudgommen, som også jobber som skuespiller, var kledd i en enkel blå dress. Prøvemiddagen ble holdt på Restaurant Lapérouse.

Grunnen til at det var den franske hovedstaden som var destinasjon for bryllupet var heller ikke helt tilfeldig.

Paret hadde nemlig sin store bryllupsfest i Lenny Kravitz sitt luksushjem i Paris, ifølge magasinet People. Kravitz er brudens far, og han var selvfølgelig til stede i kjent stil:

Det skal også ha vært et forbud mot å bruke sko inne i huset, ifølge magasinet.

Paret ga hverandre sitt «ja» under en privat seremoni tidligere i sommer ifølge Harpers Bazaar.

Zoë Kravitz er for tiden aktuell i HBO-serien «Big little lies», og flere av hennes skuespillerkollegaer var gjester i bryllupet. Reese Witherspoon, Laura Dern og Shailene Woodley hadde alle tatt turen over dammen.

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.