Se Victoria's Secret-modellens luksusbryllup

Supermodell: Ana Beatriz Barros, her før amfAR-gallaen tidligere i vår. Foto: Getty Images

Supermodell Ana Beatriz Barros og forretningsmannen Karim El Chiaty ga forrige helg hverande sitt «ja» i et overdådig bryllup på den greske øyen Mykonos.

Camilla Christensen
Publisert:

Kan du tenke deg hvordan bryllupet til en smellvakker supermodell og en styrtrik forrteningsmann ser ut? Da den brasilianske supermodellen Ana Beatriz Barros giftet seg ble det ikke spart på noe, og resultatet ble et luksusbryllup med en stor fest som gikk over en hel helg, skyhøy kjendisfaktor og en nydelig designerbrudekjole. Bryllupet ble godt dokumentert på gjestenes Instagram-kontoer og her har vi samlet alle høydepunktene.

SMINKE

Sminketrenden kjendisene elsker

NYHETER

Victoria's Secret gir seg med badetøy

«The bachelorette party»

Dagen før den store dagen arrangerte Barros venninner et såkalt «Bachelorette Party» om bord på en stor yacht. Bestevenninne og supermodell Alessandra Ambrosio hadde sørget for at hele brudefølget hadde matchende svarte badedrakter med teksten «Bride Squad», mens den kommende bruden fikk en hvit versjon med «Bride» på brystet.

Brudekjolen

Til et hvert kjendisbryllup følger det med en vakker brudekjole. Ana Beatriz Barros valgte å bruke en stroppløs spesialdesignet kjole fra det italienske motehuset Valentino. Kjolen var av tyll, med blonder og hadde flere transparente elementer, med en hudfarget underkjole. Den brasilianske skjønnheten hadde håret i et oppsett som hun hadde festet et langt slør i.

untitled linkuntitled link
BRUD

Alt om Eva Longorias brudekjole

Gjestene

Blant gjestene i bryllupet var det alt fra familie og forrtetningsmenn til kjente supermodeller. Den berømte Victoria's Secret-engelen Alessandra Ambrosio hadde med seg sine to barn Anja og Noah, hvor førstnevnte fikk æren av å være blomsterpike og holde ringene under vielsen. Andre fra den «jet-set»-fylte gjestelisten var den brasilianske modellen og Top Model Brasil-programlederen, Fernanda Motta og Sport Illustrated-modellen Isabeli Fontana.

untitled link
Publisert: