Mote

Sjekk moteblogger Colby Jordans ekstravagante kjendisbryllup

brude topp colby jordan

Lite gikk galt da «New York socialite» Colby Jordan (23) og kunstsamler Alberto Mugrabi (46) ga hverandre sitt ja foran 600 gjester på Hôtel du Cap-Eden-Roc.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
brude topp colby jordan

Bruden selv, Colby Jordan, knipet av bestekompisen og journalisten Derek Blasberg. Foto: Skjermdump Instagram/@derekblasberg

brude topp colby jordan

Supermodellen og Karlie Kloss og prinsesse Beatrice tok en selfie før vielsen. Foto: Skjermdump Instagram/@karliekloss

I sommer har MinMote skrevet om flere drømmebryllup, og til og med viet en egen spalte til bruder - her ser du hvordan bryllupet til motedirektør Mari Hektoen, eier av de danske Day-butikkene i Oslo, Jeanett Bakke og advokat Nanette Arvesen.

Men vi er ikke ferdige ennå. Nylig giftet finansdatter og moteblogger Colby Jordan seg med kunstsamleren og businessmannen Alberto Mugrabi i Sør-Frankrike.

Jordan, kjent som datteren til finansmannen John W. Jordan, driver motebloggen Minnie Muse og regnes som en av New Yorks unge sosietetskvinner.

Få også med deg: DERFOR KJØPTE HUN DEN ENESTE KJOLEN HUN HADDE PRØVD

Oscar de la Renta-kjole

Ifølge amerikanske Vogue var det litt av en helg i Antibes i Frankrike. Brudeparet hadde leid det ikoniske 5-stjernes hotellet Hôtel du Cap-Eden-Roc for anledningen.

Helgen begynte med en Dolce & Gabbana-inspirert velkomsmiddag på den kjente restauranten Tetou. Dagen etter var det dagfest med oppblåsbare dyr i bassenget og Johnny Pigozzi-tema, som ble rundet av med «rehersal»-middag.

Bruden bar da en hvit Oscar de la Renta-kjole, og designeren bak kjolen var selvsagt til stede for å passe på at antrekket var under kontroll.

Kjendisgjester og Valentino Couture

600 gjester av paret var invitert til å feire kjærligheten på fasjonable Hôtel du Cap-Eden-Roc ved Antibes i Sør-Frankrike.

untitled link

Blant gjestene var Sienna Miller, Poppy Delevingne, Karlie Kloss, prinsesse Beatrice, Mary-Kate og Ashley Olsen, Jessica Hart, Coco Brandolini og Owen Wilson, for å nevne noen.

untitled link

Paret ga hverandre sitt ja under en blomsterbue av orkideer, og bruden var iført en hvit drøm av en kjole fra intet mindre enn Valentino Couture.

Over kjolens tupetopp var en gjennomsiktige, langermet topp med broderte polkadotter. Jordan hadde minimalt med sminke og håret stylet i utslått midtskill med et langt slør festet på toppen.

Brud på budsjett? HER ER ÅTTE RIMELIGE BRUDEKJOLER

untitled link

Gjestene fikk servert fireretters gourmetmat og brukte mesteparten av tiden på dansegulvet, skriver magasinet. Drømmehelgen ble avsluttet med nachspiel på stranden mens Mark Ronson og DJ Guy Ferber spilte musikken.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Giftet seg med Moods-gründer med sexy åpen rygg

  2. BRUD

    Se årets vakreste kjendisbruder

  3. NYHETER

    Tone og datteren matchet i like designerkjoler

Finn mer innhold om:

  1. Bryllup

Relaterte artikler

BRUD

Karlie Kloss feiret bryllup med kjendisspekket western-fest

BRUD

Karlie Kloss giftet seg i skreddersydd luksuskjole

BRUD

Louise Roe giftet seg i håndsydd drømmekjole

NYHETER

Se kjendisenes Halloween-kostymer

BRUD

Paris Hilton giftet seg i luksusdesign

NYHETER

Nicola Peltz giftet seg i eksklusiv Valentino-kjole

BRUD

Brudespalten med motedirekør Mari Hektoen: Bryllupet oste av Nord-Norge