Emmy Rossum giftet seg i Carolina Herrera-kjole

HVIT BRUD: Emmy Rossum har flere ganger valgt hvitt på den røde løperen, og til bryllupet valgte hun også den tradisjonelle brudefargen. Her fra Emmy-utdelingen i 2016. Foto: Reuters

«Shameless»-skuespilleren Emmy Rossum sa ja til regissøren Sam Esmail i en klassisk off shoulder-kjole fra Caroline Herrera. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De to forlovet seg i august 2015, og nylig sprakk nyheten om at de giftet seg i Central Synagogue i New York i helgen. Bildene som har kommet ut viser et bredt smilende nygift par komme ut av synagogen hånd i hånd - han i dress og hun i en elegant kjole fra amerikanske Herrera og blondeslør.

NYHETER

Pippa giftet seg i glamorøs prinsessekjole

Etter seremonien tok paret med rundt hundre gjester til Guggenheim-museet på eksklusive Upper East Side for å fortsette festen.

Rossum har røpet alle detaljene om antrekket til Vogue, som skriver at skuespilleren selv har vært med på å designe kjolen. Kreasjonen hadde trendy bare skuldre, masse broderier og et tungt slep.

BRUD

KJENDISFORLOVERNE VI ALDRI GLEMMER

- Under forberedelsene snakket vi om silhuetter jeg har brukt før og kjoler hun har laget før. Jeg visste at jeg skulle gifte meg i tempelet, som er ganske storslagent, og at festen skulle være på Guggenheim, så kjolen måtte holde den standarden, forklarer Rossum til Vogue.

I etterkant har både bruden selv og Carolina Herrera delt bilder av henholdsvis seremonien og kjoleprøvingen på Instagram.

Sminke og hår holdt hun naturlig, for å ligne mest mulig på seg selv til vanlig.

- Man vil jo ikke se tilbake og tenke «gosh, hvorfor farget jeg håret mitt blondt, eller noe annet dramatisk, eller kjørte på med en statement-leppestift? Di vil jo egentlig bare se ut som deg selv - ikk efor mye, mener Rossum.

BRUD

«The Hills»-stjernen Audrina Patridge giftet seg Hawaii-inspirert antrekk

Les også: Nyskilt Rossum fant ny kjæreste på Twitter

Det lange sløret var også fra Herrera, mens bruden valgte pumps fra Paul Andrew som sko, og en Roger Vivier-veske til å bære sminken i gjennom dagen. Dog forteller Rossum til Vogue at hennes viktigste tilbehør var en vintage Chaumet-diamantring, fra rundt 1920.

- Vi så denne ringen tidlig i forholdet vårt. Sam spurte hva slags ring jeg eventuelt ville ha en gang, og jeg sa denne, sier Rossum og fortsetter:

- To år senere ga han den til meg.

12 år siden: Unge Emmy vant nykommerprisen

Publisert:

Finn mer innhold om: