Seks kjendisbruder med fargerike brudekjoler

Fargerike brudekjoler

Think pink! Det er ikke alle som velger å gå den tradisjonelle veien når det kommer til brudekjoler og tilbehør på den store dagen. MinMote har samlet seks brudekjoler utenom det vanlige.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Fargerike brudekjoler

Foto: Faksimile Hello magazine

Fargerike brudekjoler

Foto: Getty Images

Fargerike brudekjoler

Foto: Skjermdump fra Instagram/@maisonvalentino

I MinMote-redaksjonen får vi rett og slett ikke nok av bryllup, eller rettere sagt brudekjoler. Og godt er det at sommersesong betyr bryllupssesong - på få måneder har vi fått kost oss med alskens brudekjole-varianter.

Blant annet Tinashe Williamsons TSH-buksedress, Valentino-kjolen til Frida Gustavsson, Nicky Hiltons ekstravagante brudelook og sist, men ikke minst prinsesse Sofias nydelige kreasjon designet av Ida Sjöstedt.

Men det er ikke alle vordende bruder som velger å gå for det tradisjonelle - en brudekjole i hvitt eller offwhite. Flere kjendiser har nemlig valgt fargerike kreasjoner opp gjennom - og inspirert av Hollywood Life har vi plukket ut de flotteste.

Elizabeth Taylor, 1964

LENGSTE EKTESKAP: Elizabeth Taylor har intet mindre en åtte ekteskap bak seg. Hun giftet seg med Richard Burton i 1964 og skilte seg fra han ti år senere. Foto: Getty Images

Den britiske skuespilleren hadde tradisjon i å gifte seg i fargerike kjoler. Da hun sa ja til sin femte mann, skuespilleren Richard Burton, var hun iført en gul silkechiffon-kjole med lange ermer og bohemske detaljer. I håret hadde Cleopatra-skuespilleren en stor krans bestående av hvite, romantiske blomster. Før 1964 har brudekjolene til Taylor vært grønne, rosa og brune, men i sitt siste bryllup (som fant sted på Michael Jacksons «Neverland») bar hun faktisk en fotsid hvit blondekreasjon. Hvem skulle trudd!

Les også:Se kjolene til Norges kuleste motebruder

Gwen Stefani, 2002

ROCKA: Gwen Stefani er kjent for å ha en rocka og edgy stil, og ingenting var del mer naturlig da enn å velge en utradisjonell brudekjole? Her føres hun opp til alteret og Gavin Rossdale, av faren Dennis Stefani. Foto: Getty Images

Da et av 90-tallets desidert største stilikoner i popverden skulle gifte seg i London, var det knyttet stor spenning til kjolen naturligvis. «No Doubt»-sangerens spesiallagde kjole var hvit med rosa dipdye-skjørt, og designet av den kontroversielle designeren John Galliano for Dior. Overdelen var en asymmetrisk korsett med rose sløye på høyre side, og sløret var lang og dekket av blonder. Tidligere i sommer ble det kjent at Gavin Rossdal og Gwen skal skilles etter 13 år som mann og kone.

Julianne Moore, 2003

PALE PINK: Julianne Moore gikk uten BH da hun giftet seg i 2003 med Bart Freundlich i en gjennomsiktig kjole fra Prada. Foto: Getty Images

Iført en blekrosa kjole fra luksusmerket Prada giftet skuespiller Julianne Moore seg med Bart Freundlich i New York. Tidlig på 2000-tallet hang fortsatt 90-talls moten tungt i luften og det er vel ingen overdrivelse å si at Moores kjole gjenspeilet det temmelig godt. Med gjennomsiktig overdel, uten BH og lange, smale øredobber så hun langt i fra ut som en tradisjonell brud, men smashing likevel.

Jessica Biel, 2012

untitled link

Ryktene om at Biel og Justin Timberlake datet, begynte å svirre allerede i 2007. Fem år senere ga de hverandre sitt ja i Italia. Biel gikk «all in» og hadde på seg en lyserosa brudekjole fra det italienske motehuset Giambattista Valli - som også er blant Mette-Marits favorittmerker. Kjolen hadde tubetopp, åpen rygg og stort tyllskjørt i ekte prinsessestil.

Kaley Cuoco, 2013

untitled link

I desember 2013 giftet Hollywood-skuespilleren Kaley Cuoco seg med Ryan Sweeting. Cuoco gikk for en prinsessekjole i babyrosa designet av kjoledesigneren over alle kjoledesignere, Vera Wang. Kreasjonen var laget av tyll og silke og ble matchet med et kort slør med rosa blonder og en rosa brudebukett av peoner.

Angelina Jolie, 2014

Foto: Faksimile Hello magazine

Det var knyttet stor spenning til brudekjolen til Jolie da det ble kjent at hun og Brad Pitt hadde giftet seg i all hemmelighet i sitt eget private kapell i Frankrike i 2014. Kjolen ble avbildet på coveret til Hello magazine og People noen uker senere. Kreasjonen var fra Atelier Versace og var laget av silke i et klassisk snitt. Det som imidlertid ikke var så klassisk sløret som var dekket av store, fargerike tegninger fra parets felles barn. Snakk om personlig vri!

Les også: North West (2) tegnet på Hérmes-vesken til Kim - se den her

Beatrice Borromeo, 2015

To helger på rad var satt av til å feire kjærligheten mellom Pierre Casiraghi og Beatrice i Monaco. I den borgelige vielsen som fant sted i Fyrstepalasset var bruden iført en gammelrosa blondedrøm fra Valentino. Brudekjolen hadde bohemsk kep over skuldrene og blonder som var laget av ekte gulltråd. Motepressen var i fyr og flamme og roste det utradisjonelle valget opp i skyene. Borromeo-familien er nære venner med Valentino og en rekke andre mektige motepersonligheter som viste ansikt i jetset-bryllupshelgen i slutten av juli.

Publisert:

Finn mer innhold om: