Makeup, frisyre, brudekjole: Slik var Lauren Conrads bryllup

ROMANTISK: Lauren Conrad har en søt og feminin stil, og overrasket ikke med valg av brudekjole. Her er hun på en boklansering iført en hvit Notte by Marchesa-kjole og en delikat hårbøyle - ikke ulikt det hun bar på den store dagen. Foto: Getty Images

Den tidligere «The Hills»-stjernen ga endelig sitt ja iført en eksklusiv designerkjole. Se bryllupsbildet og få stylingdetaljene fra drømmebryllupet!

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Designeren Lauren Conrad (28) og William Tell (34) ble rette ektefolk tidligere denne uken langst den californiske kysten.

- Jeg tror ikke jeg har vært lykkeligere enn da jeg gikk ned alteret. Det var helt fantastisk, forteller den tidligere «The Hills»-stjernen til E! Online.

Den vakre bruden var iført en spesialsydd, hvit kjole fra den amerikanske designeren Badgley Mischka.

Eksklusiv hodepynt

Kjolen var ermeløs og hadde delikate blonder i stoffet. Conrad hadde latt sminken og håret være naturlig, men lot fokuset falle på øynene og den karakteristiske buede eyelineren som har blitt hennes varemerke. Se hvordan du legger den perfekte eylineren her!

Conrad toppet brudelooken med et langt slør som var festet i en strassbelagt hårbøyle fra Jennifer Behr.

DRØMMEBRYLLUP: Lauren Conrad og William Tell har delt den store dagen med magasinet US Weekley. Faksimile: US Weekley

- Hun ser fantastisk ut! Lauren har funnet en perfekt brude-look som virkelig får frem hennes feminine stil. Det løse håret med naturlige bølger er nydelig til sløret og blondene. Prikken over i-en er den eksklusive Jennifer Behr-bøylen, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Tidligere i år viste MinMote-Sonia hvordan du kan stylebrudekjolen med den eksklusive hårbøylen. Også i høstens Trendguide dukker bøylen opp.

- Dette er en ny type luksustilbehør – nå er det håret som skal pyntes opp. De mest romantiske og delikate variantene får du fra Behr, mens Valentino har laget rå naglevarianter.

Se hvordan du pynter opp en enkel festfrisyre.

Møttes på blinddate

Ifølge E! Online hadde Conrad ni brudepiker, deriblant hennes barndomsvenninne, «Laguna Beach»-kollega Lo Bosworth. Brudepikene var iført kjoler fra Laurens eget klesmerke, Paper Crown.

Lauren og William ble introdusert gjennom felles venner, og møttes for første gang under en blind date på Valentinesdagen for to år siden.

Publisert:

Finn mer innhold om: