Lily Allen giftet seg i luksuskjole fra Dior

NYGIFT: Artist Lily Allen. Her er hun på rød løper i 2019. Foto: Tolga Akmen/AFP.
NYGIFT: Artist Lily Allen. Her er hun på rød løper i 2019. Foto: Tolga Akmen/AFP.

Artisten (35) giftet seg med «Stranger things»-stjernen David Harbour (45) ikledd en romantisk vintagekjole med stiv prislapp.

Denne uken giftet den britiske artisten Lily Allen seg med skuespiller David Harbours i hemmelighet i Las Vegas.
Artisten gikk for en søt, lårkort 60-tallskjole fra Dior. Kjolen skal ha hatt en prislapp på 36.000 kroner, ifølge Page Six.

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen)

Vogue spør seg om hvordan man kan holde et stilig bryllup under en pandemi, og at Lily Allens svar er å dra til et Elvis-kapell i Las Vegas.

Les også: Sophie Turners brudekjole skal ha tatt over 1050 timer å lage

Allen kombinerte den klassiske hvite kjolen med svarte plattformsko i semsket skinn fra MiuMiu, et stort brudeslør og enkle sølvsmykker. Men det var ikke bare brudekjolen som fikk oppmerksomhet. Allen sørget for at alles øyne ble trukket mot hennes lange hjerte-dekorerte negler (og hennes saftige ring-bling).

I stil med kjolen som hadde store svarte knapper, et lite tynt belte og en feminin båthals holdt Allen også stylingen retropreget. Håret var satt opp i en knute, mens den fyldige panneluggen hang ned.

Les også: Zoë Kravitz feiret bryllup i sykkelshorts

Ektemannen kjørte også en klassisk look, og var kledd i en enkel svart dress. Vegas-bryllupet ble feiret med et fastfood-måltid tilsynelatende bestående av hamburgere.

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen)

Det har blitt spekulert i om paret var forlovet allerede i desember 2019, da Allen ble sett med en diamantring. Men paret annonserte ikke forlovelsen før i mai 2020. De skal ha skaffet ekteskapslisens kort tid før de ga hverandre sitt «ja» denne uken, ifølge Page Six.
Husker du? Hyllet bestemor Grace Kelly under bryllupet

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Hvordan var din opplevelse i dag?