FIRKLØVER I SOLEN: Prinsesse Sofia, prins Carl Philip, kronprinsesse Victoria og prins Daniel ankom vielsen i Hölo kyrka i helgen. Foto: Carolina Byrmo/Aftonbladet.

Brud

De svenske prinsessene strålte i sosietetsbryllup

Prinsesse Madeleines barndomsvenn Louise «Lussan» Gottlieb (36) giftet seg med sin Gustav Thott (40) i helgen, med kongefamilien både på gjestelisten og deltagende.

 • Maiken Svendsen
Publisert:

Sommeren er bryllupshøytid, og mange velger å feire kjærligheten i de varmeste månedene. I år er intet unntak.

Lørdag var det duket for sosietetsbryllup i Vanghärad i Sør-Øst Sverige. Da giftet Louise «Lussan» Gottlieb seg med friherren Gustav Thott i Hölö kyrka. Friherre er en adelstittel, som er det samme som en baron, ifølge Store Norske Leksikon.

BRUD

Alt om brudekjolen til Meghan Markle

19. mai 2018

Gottlieb er barndomsvenninne av prinsesse Madeleine, dermed hadde både hun og datteren sentrale roller i vielsen. Prinsessen var en av fire brudepiker, og prinsesse Leonore (4) var blomsterpike. Gottlieb er gudmoren til den lille prinsessen.

Prins Nicolas (2) kom sammen med sin far Chris O'Neill, skriver Aftonbladet.

PÅ VEI INN: Louise Gottlieb og faren Fredrik Gottlieb på vei inn i kirken. Legg merke til prinsesse Madeleine som holder brudens slør. Foto: Carolina Byrmo/Aftonbladet.

Prinsesse Madeleine var kledd i en lys, mintgrønn brudepike kjole, med trendy volanger i halsen. Hun bar sløret til bruden på vei ut av kirken.

NYHETER

Prinsesse Madeleine om hemmelig brudekjoledrama

4. mai 2018

Kongefamilien på gjestelisten

Hele den svenske kongefamilien var til stede under vielsen. Med smil om munnen og mysende mot solen ankom kronprinsesse Victoria og prins Daniel med prinsesse Sofia og Prins Carl Philip.

Kronprinsessen hadde, ifølge Svenska Damtidningen, en ny lysrosa chiffonkjole. Den hadde blomster på overdelen, og kjolen var stylet med en lys clutchveske og store øredobber. Håret hadde hun satt opp i en knute, og sminken holdt hun nøytral.

PÅ VEI TIL VIELSEN: Kronprinsparet Victoria og Daniel kom sammen med prinseparet Sofia og Carl Philip. Foto: Carolina Byrmo/Aftonbladet.

Prinsesse Sofia gikk for en strålende gul kjole med asymterisk hals og en bar skulder. Hun hadde matchende veske, store øredobber og håret løst.

BRUD

Beskriver brudekjolen som klassisk, men sexy

19. mai 2018

Prinsene var kledd i kjole og hvitt med ordensbånd og medaljer.

Kongeparet kom sammen med brudens foreldre. Dronning Silvia var kledd i en blomstrete kjole i tykt stoff, med matchende rosa clutchveske og pumps. Kong Gustav hadde i likhet med prinsene kjole og hvitt med ordensbånd og medaljer.

Publisert:

Les også

 1. Mette-Marit med gjenbruksantrekk

  28. mai 2018

 2. Prinsesse Madeleine åpner opp om brudekjoledrama

  4. mai 2018

 3. Kronprinsesse Mette-Marit i norsk kjendisdesign

  26. april 2018

 4. Prinsesse Sofia med gjenbruk og budsjettveske

  19. april 2018

Relaterte artikler

KJENDIS

Kronprinsesse Victoria med dramatisk kjole på Nobel-middag

NYHETER

Prinsesse Madeleine åpner opp om brudekjoledrama

BRUD

Se hertuginne Meghan sin brudekjole

NYHETER

Prinsesse Sofia imponerte på slottet

NYHETER

Kronprinsesse Victoria i norsk design

NYHETER

Se det fantastiske kjoleshowet i Windsor

KJENDIS

Prinsesse Sofia strålte i turkis på Nobelbanketten