Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Bryllup: Fem annerledes vesker til bruden

Du trenger garantert et sted å oppbevare leppestift, mobil og annet småtteri på den store dagen - så hvorfor ikke bruke det som unnskyldning for å skaffe deg et smykke av en veske?

vesker til brud

LUKSUS: Hvis du virkelig skal investere... Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

vesker til brud

FEMININT: Hva med en blomsterveske på den store dagen? Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Når det gjelder brudens antrekk, er det liten tvil om at kjolen er det viktigste for de fleste - og kanskje også fottøyet for den skogale. Men rent praktisk kan det også være lurt å sikre seg en liten veske, slik at en oppfriskning av sminken eller muligheten til å legge ut et bilde på Instagram aldri er langt unna.

Én gang i uken deler jeg den beste bryllupsinspirasjonen i denne spalten, som passer like godt om du bare vil drømme deg bort i fantastiske kjoler og den slags.

En clutchveske gjør jobben perfekt - og det er ingenting som tilsier at du må velge en hvit satengvariant som du aldri får brukt igjen.

Få også med deg: Brudekjoletrendene du vil elske for 2016

I denne saken har jeg funnet fram fem vesker i ulike prisklasser, som alle er morsomme og helt spesielle - og ikke minst passer de til alle anledninger.

Finner du en favoritt?

BRUD clutch1

Veske fra Charlotte Olympia hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

BRUD clutch1

Veske fra Asos.com. Foto: Produsenten

Charlotte Olympia har laget en av de mest ikoniske bryllupsveskene; en boks av pleksiglass som du «fyller» med en delikat liten veske med skriften «I do». Med i pakken er også to andre vesker du kan fylle glasset med, én med skriften «Marry Me» og én med leopardprint til tiden etter bryllupet.

Se også: Ti brudeantrekk med magetopp

For langt rimelige vesker bør du sjekke Asos.com. Vil du gå for noe brudeaktig, men samtidig spesielt, er en glitrende veske med en nesten umerkelig fargespill perfekt!

Bali-baserte MNO.logie lager også vesker helt utenom det vanlige. Også de i plaksiglass, men her kan du velge mellom ulike print - blant annet marmor, glitter eller «folie» som på bildet over. Det er også mulig å få inngravert navnet til deg og din utkårede!

Usikker på sveisen? Ti måter å bruke blomster i håret på

clutch to

Veske fra Lulu Guinness. Foto: Produsenten

clutch to

Veske fra Asos. Foto: Produsenten

Er du av den vågale og rocka typen, bør du sjekke Lulu Guinness-veskene, som er formet som kysselepper i ulike farger. Er looken din mer romantisk, er en sukkersøt blomsterveske perfekt - særlig når den ikke koster mange hundrelappene!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?