Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Kjedebutikk lanserer egen brudekolleksjon

BUDSJETTVENNLIG: Kjolene koster opp til 4000 kroner, men er hovedsakelig laget av polyester. Foto: Produsenten

Nettgiganten Asos lanserer for første gang sin egen brudekolleksjon til bruder på budsjett.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Allerede i november slapp den britiske nettbutikken nyheten om at de var i gang med å designe en egen brudekjole-kolleksjon. Denne uken ble kjolene presentert i sin helhet hos Vogue og Who What Wear.

Kolleksjonen består av en rekke antrekk til den store dagen - korte kjoler med blonder, bohemske med perlebroderier, feminine buksedresser og lange klassiske kjoler med spagettistropper. Kolleksjonen vil også bli tilgjengelige i store størrelser, i kjedebutikkens underlinje «Curve».

- Designerne våre har trålet vintagearkiver for å finne brudeantrekk som passer ulike kunder deres stil. Kolleksjonen tilbyr tradisjonelle kjoler, men også alternative kreasjoner som jumpsuits med kappe og kjoler som passer for den moderne bruden, sier Vanessa Spence, designsjef for kolleksjonen til Vogue.

BRUD

Åtte frekke kjoler til nachspiel

Se et utvalg fra kolleksjonen her:

Brudekjoler asos

Kjole fra ASOS Bridal. Foto: Produsenten

1923,-
Gå til butikk
Brudekjoler asos

Kjole fra ASOS Bridal. Foto: Produsenten

1217,-
Gå til butikk
Brudekjoler asos

Kjole fra ASOS Bridal. Foto: Produsenten

1217,-
Gå til butikk
Brudekjoler asos

Kjole fra ASOS Bridal. Foto: Produsenten

1923,-
Gå til butikk

Tiltrengte kjoler

- Dette er en kjempegod nyhet for alle vordende bruder. ASOS-kolleksjonen er rett og slett nydelig, og et par av disse kjolene kunne jeg lett giftet meg i selv, sier MinMote-leder Martine Lunder.

Se også: Åtte par utradisjonelle bryllupssko

Brudekjolene varierer i materialer, og flere av dem er håndsydd. Prisnivået vil ikke overstige 400 euro, altså ca 3760 kroner.

Lunder mener kjolene er et tiltrengt bidrag til brudekjolemarkedet.

- ASOS er kjent for å ha et ungt, trendy og hipt uttrykk, og det gjenspeiles i kolleksjonen, blant annet med en jumpsuit og en magetopp for den vågale bruden. Samtidig har det et par klassiske brudekjoler - som satengkjolen som gir skikkelig Jackie'O-vibber - så her bør det være noe for de fleste. Rett og slett et stort og tiltrengt bidrag til brudekjole-markedet.

Det er langt i fra bare ASOS som tilbyr budsjettvennelige og utradisjonelle kjoler. Her er et utvalg under 5000 kroner, og her kan du hente inspirasjon om du vil gå for en todelt brudekjole.

Publisert:

Finn mer innhold om: