Karlie Kloss feiret bryllup med kjendisspekket western-fest

EKTEPAR: Joshua Kushner og supermodell Karlie Kloss giftet seg i oktober, nå har de feiret giftermålet med venner. Her fra Met-gallaen i mai. Foto: Reuters.

Supermodell Karlie Kloss (26) og Joshua Kushner (34) fikk tid til både dansing på bordet og hesteridning under bryllupsfeiringen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For åtte måneder siden ga Karlie Kloss sitt «ja» til Joshua Kushner under en intim vielse utenfor New York City. Vielsen skjedde tre måneder etter at paret ble forlovet.
Denne helgen var tiden inne for å feire giftermålet med en storslått western-fest på en ranch i Wyoming.

Kloss var kledd i en enkel bohemsk hvit kjole i blonder med «off shoulder»-effekt.

Bilder fra festen delt av Kloss' venner viser at det ble tid til både hesteridning og dansing på bordene. De to hadde også en tradisjonell jødisk dans hvor de ble løftet sittende på stoler.

Under den mer uformelle delen av feiringen var Kloss, som også er programleder for «Project Runway» kledd i denim fra topp til tå.
Blant gjestene under feiringen var Orlando Bloom og Katy Perry:

Da Kloss og Kushner offisielt giftet seg for åtte måneder siden, var kloss kledd i en spesialdesignet kjole fra Dior.

26-åringen Karlie Kloss er en av USAs største supermodeller og kan smykke seg med å være en av Victoria Secrets engler. Hun er også ansikt utad for blant annet Swarkowski, Adidas og Estée Lauder. Kushner er forretningsmann og er den yngste broren til Jared Kushner, president Donald Trumps svigersønn og rådgiver.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.