Alt om J.Lo’s etterlengtede brudelook

EKTE EKTEPAR: Ben Affleck og Jennifer Lopez har giftet seg, 20 år etter de var forlovet for første gang.

Artisten har spart på kjolen til den store anledningen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nå er Bennifer virkelig et faktum, 20 år etter de var forlovet for første gang. I helgen giftet Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) seg med en liten seremoni i Las Vegas.

Og med bryllup følger også gjerne antrekk. Superstjernene valgte en tilsynelatende jordnær seremoni, og ifølge People tok Affleck antrekksskiftet på toalettet. Selve antrekket, som besto av smoking med hvit jakke, fant han i sitt eget klesskap.

Lopez hadde to kjoler til den etterlengtede feiringen, og skiftet i det lille kapellet. En representant fra motehuset Alexander McQueen har bekreftet til magasinet People at den ermeløse kjolen er deres design. Kjolen har tidligere kostet rett over 5000 dollar, altså om lag 50.000 kroner.

– Jeg har hatt denne kjolen i så mange år, og har bare spart, spart, spart og spart på den, og nå har jeg den på på bryllupsdagen min, skrev Lopez i sitt nyhetsbrev On the JLo.

Det var hårstylisten Chris Appleton som stylet Lopez til den store dagen. Han har også lagt ut en video til sine over tre millioner følgere av bruden i kjolen, og de siste minuttenes forberedelser.

Appleton sier til Vogue at han gikk for tidløs og elegant styling, som ikke skapte for mye fuss. Han ønsket også at håret skulle bølge seg fint når Lopez skulle gå ned mot alteret.

– For meg handler ikke bra hår om å ta over looken, det handler om å komplimentere den. Det var mindre Vegas, og mer om å være tidløs, sier han.

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Men én ting fansen nå spekulerer i er Lopez’ første melding om kjolen. I sitt nyhetsbrev skrev hun nemlig at den var «fra en gammel film». Det sendte fansen ut på en heftig søkerunde, men foreløpig uten 100 prosent hell. Flere sammenligner nå bilder fra av J.Lo på bryllupsdagen med bilder fra filmen «The Wedding planner», mens andre trekker frem «Maid in Manhattan» og «Jersey Girl». Fra den sistnevnte filmen skal nemlig en bryllupsscene ha blitt klippet vekk, og det spekuleres nå i om det er her kjolemeldingen stammer fra, ifølge Elite Daily.

Den mystiske meldingen kan også ha sammenheng med kjoleskiftet.

Lopez skiftet nemlig til en mer glamorøs kjole fra designeren Zuhair Murad. Kjolen var i blonder med lange ermer og slep, og med såkalt off shoulder-skjæring, og hadde hjerteutringning og korsett. Hun toppet looken med et langt slør. Stylisten Rob Zangardi har delt dette bildet av det nygifte paret:

Lopez har tidligere brukt kjoler fra den libanesiske designeren på den røde løperen, samt i den romantiske komedien «Marry Me».

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.