Justin og Hailey Bieber fyrer opp under bryllupsryktene

GIFTER SEG PÅ NY?: Både Justin og Hailey Bieber hinter om at en bryllupsfest er rett rundt hjørnet. Her under moteuken i New York i fjor. Foto: Nicholas Hunt/AFP.

Modellen (22) og artistens (25) bryllupsfest ser ut til å nærme seg.

Publisert:

Hailey og Justin Bieber ble allerede mann og kone i fjor. Det var imidlertid en privat seremoni i New York, og det har lenge ryktes om at de skal holde en stor bryllupsfest med venner og familie.

Nå kan det se ut som den er rett rundt hjørnet. Hailey Bieber hadde nemlig utdrikningslag onsdag kveld i Los Angeles. På gjestelisten var blant andre supermodell Kendall Jenner. Det var først en middag på restauranten Ysabel, før festen fortsatte på utestedet Delilah, skriver People.

Fikk du med deg? HAILEYS FORLOVELSESRING SKAL HA KOSTET OVER TO MILLIONER

På utdrikningslaget hadde 22-åringen på seg en hvit stroppekjole og brudeslør. Ifølge Vogue er stroppekjolen fra merket Oh Polly og koster 60 dollar, som vil under 550 norske kroner.

Kjendisstylisten Maeve Reilly har lagt ut et bilde fra den fuktige kvelden.

– Bruden! Det var så gøy å feire deg i går kveld, skriver Reilly under bildet.

Ekteparet åpnet tidligere i år opp om forholdet da de var på coveret til amerikanske Vogue. De avslørte den gang at de giftet seg kun tre måneder etter at de ble sammen igjen slik at de kunne ha sex. De fortalte også at forholdet ikke alltid er en dans på roser.

Ektemannen Justin jobber heller ikke for å roe ned bryllupsryktene. Mens Hailey hadde sitt utdrikningslag, oppdaterte Justin Bieber Instagram humoristisk med

mulige bryllupsantrekk.

– Hjelp meg med å velge smoking til bryllupet, skrev Justin Bieber til dresser av den uvanlige sorten.

Antrekkene han viste frem var nemlig en rosa smoking med hatt, en regnbuefarget dress, en smoking-jumpsuit med kortbukser, en turkis dress med bananer og en hvit dress med det som ser ut som blodsprut. Kostymene har en prislapp på under 1000-lappen per stykk.

Artisten har den siste tiden slått seg opp som designer for sitt eget merke kalt Drew House. Det er derfor ikke umulig at han kommer til å designe sitt eget bryllupsantrekk.

Justin Bieber har siden gjennombruddet som artist gått igjennom en ekstrem stilforvandling og har gått fra «baby» via badboy til stilsikker ektemann.

Motepressen har både elsket og hatet den nye stilen hans. Han får kritikk for å se

ut som han ser ut som en boms, mens andre elsker den nye hipsterstilen som

ifølge Vogue roper IDGAF, altså «I dont give a fuck».

Publisert: