Brudespalten: Se Kaja-Marie og Fredriks avslappede strandbryllup

NYGIFT: Kaja-Marie og Fredrik gikk for et romantisk strandbryllup i Italia. Foto: Hanna Baranava.
NYGIFT: Kaja-Marie og Fredrik gikk for et romantisk strandbryllup i Italia. Foto: Hanna Baranava.

Avslappede vibber på stranden, deilig italiensk mat og god hjelp var med på å skape Kaja-Marie og Fredriks drømmedag.

I denne spalten forteller brudepar om sine drømmebryllup, og gir sine beste tips til den store dagen.

Influencer Kaja-Marie Christensen giftet seg 15. juni med Fredrik Olsen i Pineto i Italia.

Etter bryllupsfeiringen er brudeparet strålende fornøyde.

– Dagen var alt vi ønsket oss og mer. Den ble helt magisk og vi var omringet med de fineste venner og familie i vakre omgivelser. En dag vi uten tvil kommer til å huske for alltid som den beste dagen i vårt liv, sier Kaja-Marie til MinMote.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Hun beskriver dagen som en dag fylt av god stemning, god italiensk mat, gelato, sol, varme, strand, bølger, palmer og dansing.

Paret forlovet seg i juni 2017, og planleggingen startet for fullt rett etter sommeren. Da paret bestemte at de ville ha bryllupet i utlandet var det viktig for Kaja-Marie å finne en god bryllupsplanlegger.

– Jeg visste at det kom til å bli vanskelig å planlegge et bryllup i et land jeg ikke kjenner så godt, og var derfor så glad når jeg fant Emma fra Love Italy Weddings. Hun gjorde dagen til alt vi ønsket oss og mer, sier Kaja-Marie og legger til:
– Dette er også naturligvis noe jeg ikke har gjort før, og det å ha en som kan holde i det som har gjort det før føltes helt riktig. Hun fanget virkelig alle detaljer og elementer vi ønsket oss, og gjorde hele dagen mye bedre enn vi forventet.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Bryllupsplanleggeren hjalp blant annet til med å finne location for bryllupet. Ett år etter forlovelsen gikk turen til Italia for å se på stedet for og være sikre på at det var det rette. Totalt brukte paret nesten to år på planlegging og sparing til bryllupet.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Utgangspunktet var at de ønsket et avslappet strandbryllup med vielse på stranden med bare føtter, pasta, is og god musikk. For å matche temaet valgte Kaja-Marie en kjole fra det australske merket Grace Loves Lace som er kjent for sine bohemske blondekjoler.
– Jeg falt for merket ganske fort etter vi hadde funnet ut av hvor vi skulle ha bryllupet. Det var viktig for meg at kjolen passet til location og bryllupet i seg selv, og ikke minst min stil.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

I jobben som influencer er Kaja-Marie omringet av klær, og hun visste godt hva hun ønsket seg. Kjolen fant hun hos merkets studio i London.
– Grace Loves Lace hadde de perfekte kjolene, og valget falt på denne med blonder over hele og åpen rygg. Den var superbehagelig å ha på seg, og var perfekt til vårt bryllup.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

I jakten på bryllupsinspirasjon og detaljer til bryllupet hadde Kaja-Marie falt for et par sko hun hadde sett på Instagram.

– Jeg trodde det var i boks helt til jeg skulle kjøpe de og fargen var helt feil. Derfor endte jeg med å bestille ett par gullsandaler med lav hel fra Aquazurra som ble helt perfekte til kjolen. Skoene fant jeg faktisk uken før vi reiste til Italia, ettersom jeg ikke hadde ofret skoene så mye tanke. Intensjonen var for det meste å gå barbeint.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

I forkant av bryllupet hadde Kaja-Marie testet ut flere frisyrer og make-up-looker.

– Etter mye frem og tilbake føltes det mest riktig for meg å gjøre hår og make-up selv. Jeg hadde ikke altfor god tid til å teste ulike stylister der nede, og å ha med meg en kunne bli ganske dyrt, så da ville jeg heller gjøre det selv.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

En annen ting som ble viktig var at det på grunn av varmen ble gjort minimalt med sminke og hår. Hun ønsket også å se ut som hvordan hun gjør til vanlig, og følte at hun lignet på seg selv.

– Jeg sminket meg med mine faste produkter og krøllet håret som jeg alltid gjør. Og det er jeg så glad for! I håret hadde jeg også blomster som matchet resten av eventet, sier hun.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Da det kom til dekorasjon ønsket paret å ha masse blomster, en egen iskremvogn og aktiviteter som gjestene kunne gjøre i venteperiodene.

– Vi hadde en stand hvor gjestene kunne skrive ting vi burde gjøre i løpet av livet, og vi hadde en fotovegg med polaroidkamera og en gjestebok, den ble så fin! Dekorasjon var absolutt viktig, men helheten og at alle fikk en fin helg var det aller viktigste, sier hun.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Menyen var typisk italiensk og inneholdt fem retter. Middagen ble startet med antipasti som spekemat og ost før to pastaretter ble servert. Deretter kom hovedretten med grillspyd og poteter før måltidet ble avsluttet med sitronsorbé og en bryllupskake med Nutella.

– Mye mat, men så godt, sier bruden.

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

Parets beste tips til andre som ønsker å gifte seg i utlandet er å bruke bryllupsplanlegger.

– Det gjør hele prosessen så mye mindre stressende og den personen fikser alt du ikke engang tenker på at må fikses, sier hun og legger til:
– Ha det bryllupet dere ønsker og som passer dere, det er det som er viktig, ikke hva alle andre mener!

Foto: Hanna Baranava.
Foto: Hanna Baranava.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?