Åtte inspirerende looks fra brudemoteuken

YNDIG: Marchesa viste tradisjon tro blomster, silke og blomster i skjønn forening. Foto: Getty Images
YNDIG: Marchesa viste tradisjon tro blomster, silke og blomster i skjønn forening. Foto: Getty Images

Når noen av verdens fremste brudekjoleskapere kommer sammen for å vise sine kreasjoner, er det duket for et kjole- og tilbehørskalas uten sidestykke. MinMote har plukket ut noen av de vakreste detaljene.

Akkurat nå foregår nemlig brudekjolemoteuken (ja, den finnes) i New York, og flere av de største aktørene har allerede vært på banen.

Mens Marchesa holdt seg tro til sin blondete prinsessestil, kjørte Zac Posen på med renere linjer og tyngre stoffer. Angel Sanchez viste på sin side noen av ukens frekkeste kjoler.

Planlegger du bryllup? Her er åtte nydelige ideer til høstbryllupet

MinMote har samlet noen av de flotteste detaljene for deg som planlegger bryllup - eller bare vil drømme deg bort i herlig inspirasjon. Her er våre favoritter fra brudekjolemoteuken:

Off-shoulder

Den kanskje mest omtalte visningen på brudemoteuken var ikke overraskende Marchesa sin. Her snakker vi store prinsessekjoler, lag på lag med tyll og blonder til den store gullmedalje. Det vi la mest merke til var imidlertid denne superflatterende skjæringen med bare skuldre.

Se hvordan du lager Marchesas blomsterkrans her!

Brudepikene

Hvem sa at brudepikene måtte være fargekoordinerte i pasteller? Kelly Faetanini setter oss hå helt andre tanker med denne vakre buketten brudepiker. Legg merke til hvordan alle kjolene på sett og vis matcher uten at de er i samme farge. Et eksempel til etterfølgelse!

Drømmeskoene

Trodde du brudesko var sånne kjedelige pumps med rund tupp i hvit sateng, må du tro om igjen. Eller bla deg gjennom tilbehøret fra Marchesas høst/vinter 2016-kolleksjon - dette bildet sier vel alt.

På smykkejakt? Her er fem designere du bør vite om

Bling-bling

Og mens vi er inne på tilbehør - vi drømmer også om disse ringene fra Trumpet and Horns samarbeid med kjolegiganten Claire Pettibone. Det blir dog med drømmen, for her snakker v flere månedslønner samlet på én hånd.

Something blue

Er du på jakt etter brudekjole, kan du lære deg én ting med en gang: Hvitt er ikke hvitt. Den klassiske brudekjolen finnes i mange nyanser, og vi elsker Lela Rose-kjolene som gikk helt over i lyseblått. Så fresht!

Enkle kjoler

Selv om blonder lenge har vært en stor trend i brudeverdenen, lærer Zac Posen oss at det kan være like fint uten, med sin nyeste kolleksjon.

Rocke-hår

Denne flettefrisyren viser at det er langt mer enn store Hollywood-krøller og elegante, glatte oppsatser som funker på den store dagen. Her får du en kombinasjon av alt som er hot akkurat nå; en flette og en «messy bun». More is more!

Cut outs

Angel Sanchez tar cut out-trenden til et nitt nivå ved å løsrive toppen helt fra resten av kjolen, som på dette bildet. Kunststykket er å ikke se vulgær ut, noe den amerikanske designeren klarer med bragd. Dette kunne man vel gått til alters med?

Denne ryggen...

... Er kanskje det vakreste som har dukket opp på Instagram under brudemoteuken. Mer insta-vennlig brudekjole skal du lete lenge etter, med like mye wow-faktor fra alle vinkler. Herligheten er igjen signert Kelly Faetanini.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?