Melania Trump valgte trendy kjendisdesign

STILIG: Melania Trump stilte i grønn skinnfrakk da hun holdt en tale under. International Women of Courage-awards i Washington. Foto: Foto: AFP.

Den amerikanske førstedamen (48) valgte sesongens mest trendy jakke.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Melania Trump er kjent for sin sans for luksusklær, og har flere ganger skapt overskrifter med sine klesvalg.

Nylig viste hun sin stilsans igjen, og stilte i det som er sesongens mest trendy jakke: Nemlig skinnfrakken.
Om du tenker at skinnfrakk kun er forbehold karakterene i «Matrix» er det på tide å tenke nytt.

KLÆR

Trenchcoaten får en ny vår

Melania Trumps grønne skinnfrakk er fra it-jenta Alexa Chungs selvtitulerte merke, og har opprinnelig en prislapp på om lag 13.000 kroner. Jakken er nå utsolgt hos flere nettbutikker.

FRAKKE-FIN: Her er Melania Trump sammen med president Donald Trump da de ønsket statsminister fra Tsjekkia Andrej Babis og hans kone Monika Babisova velkommen i Det hvite hus. Babisova hadde en lilla-mønstret kåpe fra luksusmerket Fendi med rosa detaljer i pels. Foto: AP.

Jakken er dobbeltspent, og ble markert i livet med et tilhørende belte. Førstedamen kombinerte jakken med en av sine andre signaturer, nemlig skyhøye pumps. Skoene er fra Christian Louboutin, og koster rett i overkant av 6000 kroner.

Flere trekker også frem likheten mellom Trump og Babisova i de fargesterke kåpene. For de spesielt oppmerksomme minner den Tsjekkiske førstedamens jakke om en Melania Trump brukte i februar:

KNÆSJ: Her er president Donald Trump og Melania Trump da de ønsket den colombianske presidenten Ivan Duque og hans kone Maria Juliana Ruiz Sandoval velkommen i midten av februar. Foto: AP.

Den rosa kåpen med pelsdetaljer er i likhet med Babisovas også fra luksusmerket Fendi. Jakken har en prislapp på om lag 30.000 kroner.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.