Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Feriespalten: Hege Aurelie Badendyck

Hege Aurelie 2015

Sjefredaktør i Costume, Hege Aurelie Badendyck (29), pakker lite overraskende kofferten full av sko, og røper at hennes beste hotellopplevelse noensinne var da hun jobbet som renholdsinspektør i California.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Hege Aurelie 2015

HOT: Oppskriften på den perfekte sommerdagen inneholder musikk, litt shopping, vin, tennis og litt mer vin, mener Hege. Foto: Privat

Hege Aurelie 2015

MUST HAVES: Solkrem, Ray Bans og neglelakk fra Essie i dus rosa. Foto: Privat

Forrige sommer tok Badendyck over jobben som sjefredaktør i Costume, etter at omstridte Vanessa Rudjord ga seg etter ni år i gamet.

Hege ble nylig kåret til Mote-Norges mektigste, og har fått bred internasjonal oppmerksomhet for stilen sin i blant annet Vogue og amerikanske Elle.

Hege Aurelie Badendyck er nummer fem i MinMotes sommerserie, hvor vi har bedt fem norske kjendiser dele sine beste ferietips.

Les også:Slik er Maria Skappels familiesommer

Hege Aurelie 3 2015

I FERIEMODUS: Badendyck forteller at hennes beste hotellopplevelse var da hun jobbet som renholdsinspektør på et hotell på Venice Beach i Los Aangels. Foto: Privat

Hege Aurelie 3 2015

I STRANDBAGEN: Badedrakt, Missoni-håndkle, solkrem, hoops, caps og motemagasin utgjør den perfekte strandbagen. Foto: Privat

Sjefredaktørens ultimate sommerferie nytes helst et sted hun ikke har opplevd tidligere, eller i Los Angeles. Oppskriften på en perfekt dag inneholder en god bok, sandwich-is og sushi.

Hit reiser jeg helst på sommerferie: Helst et sted jeg ikke har vært før. En fin strand, et fresht hotell og gode restauranter er viktig.

For en storbyhelg velger jeg: London eller København.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Et normalt antrekk- for eksempel en kjole og flate boots. Man trenger jo ikke å gå i joggedress bare fordi man skal sitte på et fly i noen ekstra timer.

I sommer skal jeg lese: New York-trilogien av Paul Auster og Vanity Fair, Porter magazine og Vogue på stranden.

Les også:Slik tilbringer Siri Tollerød sommerferien

Hege Aurelie 4 2015

Kremrouge fra Chanel. Foto: Produsenten

320,-
Gå til butikk
Hege Aurelie 4 2015

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk
Hege Aurelie 4 2015

Kjole fra Hunkydory hos nelly.com.

1495,-
Gå til butikk

Min herligste hotellopplevelse noensinne: Det må ha vært da jeg jobbet som «renholdsinspektør» på et hotell på Venice Beach. Kanskje en mer absurd enn herlig opplevelse på det tidspunktet.

Her spiser jeg helst: I fjellområdet Deía på Mallorca ligger det en bortgjemt liten perle av en Michelin-restaurant, Es Racó d’Es Teix, med utsikt rett ut mot havet. Kun én bordsetting per kveld. Mer romantisk får du det ikke.

Dette liker jeg å drikke på sommertid: Jeg går som regel bananas på iskaffe.

Les også:Vibeke Klemetsens beste sommertips

Hege Aurelie 2 2015

REISEANTREKK: - Man trenger ikke kle seg i joeggedress bare fordi man skal fly et par timer, mener Badendyck. Word. Foto: Privat

Hege Aurelie 2 2015

UKJENT TERREG: Aller helst vil Hege dra på sommerferie et sted hun aldri har vært før. Foto: Privat

Min go-to sommerrett er: Sushi og Sandwich-is.

Den ideelle feriedagen ser slik ut: Strand, musikk, mat, vin, bok, bading, tennis, litt shopping, mer mat og litt mer vin.

For shoppingferier velger jeg: Gjerne Los Angeles. At stedet tilbyr både by og strand, luksuslivet og hippietilværelsen er perfekt.

I sommerkofferten pakker jeg alltid: Altfor mange sko, en minihøytaler til iPhonen og et drøss bikinier.

Disse skjønnhetsproduktene er med: Kremrouge i fargen Presage fra Chanel som jeg bruker til både skinn og lepper, solkrem og aftersun fra Elixir Cosmeceutical.

Les også:Dette er Gitte Witts sommerfavoritter

Publisert:

Finn mer innhold om: