Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Feriespalten: Hege Aurelie Badendyck

Sjefredaktør i Costume, Hege Aurelie Badendyck (29), pakker lite overraskende kofferten full av sko, og røper at hennes beste hotellopplevelse noensinne var da hun jobbet som renholdsinspektør i California.

Hege Aurelie 2015

HOT: Oppskriften på den perfekte sommerdagen inneholder musikk, litt shopping, vin, tennis og litt mer vin, mener Hege. Foto: Privat

Hege Aurelie 2015

MUST HAVES: Solkrem, Ray Bans og neglelakk fra Essie i dus rosa. Foto: Privat

Forrige sommer tok Badendyck over jobben som sjefredaktør i Costume, etter at omstridte Vanessa Rudjord ga seg etter ni år i gamet.

Hege ble nylig kåret til Mote-Norges mektigste, og har fått bred internasjonal oppmerksomhet for stilen sin i blant annet Vogue og amerikanske Elle.

Hege Aurelie Badendyck er nummer fem i MinMotes sommerserie, hvor vi har bedt fem norske kjendiser dele sine beste ferietips.

Les også:Slik er Maria Skappels familiesommer

Hege Aurelie 3 2015

I FERIEMODUS: Badendyck forteller at hennes beste hotellopplevelse var da hun jobbet som renholdsinspektør på et hotell på Venice Beach i Los Aangels. Foto: Privat

Hege Aurelie 3 2015

I STRANDBAGEN: Badedrakt, Missoni-håndkle, solkrem, hoops, caps og motemagasin utgjør den perfekte strandbagen. Foto: Privat

Sjefredaktørens ultimate sommerferie nytes helst et sted hun ikke har opplevd tidligere, eller i Los Angeles. Oppskriften på en perfekt dag inneholder en god bok, sandwich-is og sushi.

Hit reiser jeg helst på sommerferie: Helst et sted jeg ikke har vært før. En fin strand, et fresht hotell og gode restauranter er viktig.

For en storbyhelg velger jeg: London eller København.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Et normalt antrekk- for eksempel en kjole og flate boots. Man trenger jo ikke å gå i joggedress bare fordi man skal sitte på et fly i noen ekstra timer.

I sommer skal jeg lese: New York-trilogien av Paul Auster og Vanity Fair, Porter magazine og Vogue på stranden.

Les også:Slik tilbringer Siri Tollerød sommerferien

Hege Aurelie 4 2015

Kremrouge fra Chanel. Foto: Produsenten

Hege Aurelie 4 2015

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten

Hege Aurelie 4 2015

Kjole fra Hunkydory hos nelly.com.

Min herligste hotellopplevelse noensinne: Det må ha vært da jeg jobbet som «renholdsinspektør» på et hotell på Venice Beach. Kanskje en mer absurd enn herlig opplevelse på det tidspunktet.

Her spiser jeg helst: I fjellområdet Deía på Mallorca ligger det en bortgjemt liten perle av en Michelin-restaurant, Es Racó d’Es Teix, med utsikt rett ut mot havet. Kun én bordsetting per kveld. Mer romantisk får du det ikke.

Dette liker jeg å drikke på sommertid: Jeg går som regel bananas på iskaffe.

Les også:Vibeke Klemetsens beste sommertips

Hege Aurelie 2 2015

REISEANTREKK: - Man trenger ikke kle seg i joeggedress bare fordi man skal fly et par timer, mener Badendyck. Word. Foto: Privat

Hege Aurelie 2 2015

UKJENT TERREG: Aller helst vil Hege dra på sommerferie et sted hun aldri har vært før. Foto: Privat

Min go-to sommerrett er: Sushi og Sandwich-is.

Den ideelle feriedagen ser slik ut: Strand, musikk, mat, vin, bok, bading, tennis, litt shopping, mer mat og litt mer vin.

For shoppingferier velger jeg: Gjerne Los Angeles. At stedet tilbyr både by og strand, luksuslivet og hippietilværelsen er perfekt.

I sommerkofferten pakker jeg alltid: Altfor mange sko, en minihøytaler til iPhonen og et drøss bikinier.

Disse skjønnhetsproduktene er med: Kremrouge i fargen Presage fra Chanel som jeg bruker til både skinn og lepper, solkrem og aftersun fra Elixir Cosmeceutical.

Les også:Dette er Gitte Witts sommerfavoritter

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?