Dette må du vite om DiCaprios nye modell-flamme

DANSK SKJØNNHET: Modellen får oppmerksomhet fra flere enn bare Leonardo DiCaprio. Foto: Getty Images
DANSK SKJØNNHET: Modellen får oppmerksomhet fra flere enn bare Leonardo DiCaprio. Foto: Getty Images

Nina Agdal er mer enn bare kvinnen som ryktes å være Leonardo DiCaprios nye kjæreste.

Agdal (24) er født i Hillerød i Danmark, men flyttet fort fra den danske byen da hun i 2012 startet sin internasjonale modellkarriere, ifølge Vogue. Siden den gang har hun posert lettkledd i bikini og undertøy, og blant annet vært avbildet i magasinet Sport Illustrated, side ved side med supermodellene Chrissy Teigen og Lily Aldridge. I tillegg til modellkarrieren har vi tidligere sett Agdal i den amerikanske komedien «Don Jon», som blant annet berømte skuespillere som Scarlett Johansson og Julianne Moore også spilte i.

Nina Agdal

LADY IN RED: Nina Agdal på lanseringen av en Michael Kors-parfyme i 2015. Foto: Getty Images

Nina Agdal

MOTEFAN: Agdal på visningen til Herve Leger i fjor høst. Foto: Getty Images

Nina Agdal

EVENTYRDRØM: Agdal strålte på Cannes film festival i 2015. Foto: Getty Images

Nina Agdal

DRAMATISK: Modellen er ikke redd for å vise hud. Her er hun fotografert på amFAR-gallaen i mai 2015. Foto: Getty Images

DiCaprios nye flamme

Det kan se ut som at 2016 er året hvor Agdals virkelig får motebransjen for sine føtter. Til nå har hun vært kjent for å posere i badetøy, og til Vogue forteller hun at hun synes det er «lettere å være sexy enn moteriktig fremfor kameraet».

Modellen startet året med å være på forsiden av danske Costume i januar, og siden det har hun prydet forsiden på ELLE Kasakhstan.

Etter at Daily Mail i juni skrev om ryktene om at hun dater skuespilleren Leonardo DiCaprio (41), har modellen fått enda mer oppmerksomhet, og nå kan det se ut som at den danske skjønnheten har motebransjens øyne rettet mot seg.

Dette er ikke første gang vi ser en bikini-modell gå over til motebransjen. Supermodeller som Gigi Hadid og Kate Upton er solide eksempler på kvinner som har startet med lettkledde bilder, for siden å gå over til «high fashion»-modelljobber.

Best i bikini

Selv om Agdal nå får stor oppmerksomhet i moteverden, forteller hun til Vogue at hun heller sitter på første rad under moteshowene, enn å gå på catwalken selv. Hun forteller videre at selv om hun har stor respekt for jentene som går visninger, er det ikke noe for henne - men at hun antageligvis ikke hadde takket nei om muligheten skulle dukke opp.

Mens vi venter på å se hva Agdals neste steg i motebransjen blir, følger vi godt med på henne i sosiale medier. På Instagram deler nemlig den danske modellen med sine 1.3 millioner følgere daglige bilder av alt fra treningsøkter, reiser, rød løper og selvfølgelig masse bikinibilder.

Hvordan var din opplevelse i dag?