Er Sofia Richie moteverdens nye yndling?

IT-JENTE: Sofia Richie får stor oppmerkomhet i moteverden, her er hun på MET-gallaen tidligere i år. Foto: Getty Images

Hun er datter av Lionel Richie, lillesøster til Nicole Richie og Justin Bieber's ryktede kjæreste - dette må du vite om Sofia Richie.

Camilla Christensen
Publisert:

Enda et medlem i Richie-familien meldt sin ankomst i rampelyset - og det som den ryktede flammen til en av verdens største popstjerner.

Sofia Richie (Liones Richies yngste datter) har nemlig dukket opp på en rekke bilder sammen med Justin Bierber, og dermed fått stor oppmerksomhet fra presse og i moteverden.

untitled link

Hylles av Vogue

17-åringen er halvsøster til Nicole Richie, som har gått fra å være kjent for serier som «The Sipmle Life» med bestevennen Paris Hilton for ti år siden, til å bli et kjent navn i motebransjen, blant annet med sitt eget klesmerke House of Harlow 1960. Det virker imidlertid ikke som om Nicole kan konkurrere med lillesøsteren når det gjelder motekred - bransjen har nemlig langt på vei utropt Sofia til sin nye yndling allerede.

Se mer av Sofia Richies stil her:

Sofia Richie

Sofia i en oversize fløyelsgenser, med en metallisk jakke over og lårhøye støvletter. Foto: Getty Images

Sofia Richie

Her har Sofia gått for høye hæler til et ellers avslappet antrekk med hullete jeans og hettegenser. Foto: Getty Images

Sofia Richie

Vi digger denne kule midtskill-fletten til Sofia. Foto: Getty Images

Sofia Richie

Sofia har en avslappet stil. Her har hun gått for høye hæler til en kort shorts og en oversize genser. Foto: Getty Images

Internasjonale motesider som blant annet Vogue og Cosmopolian skriver nå om hvordan Richie ser ut til å være moteverdens nye it-jente.

«Selv om hun ikke hadde hatt en million følgere, hatt et skap fullt av designerklær fra Vetements eller vært midtpunktet i datingryktene rundt Justin Bieber, ville Richie fortsatt vært en trendsetter», skriver Vogue.

NYHETER

Ti stilsikre personer du bør følge på Instagram

Tilbakelent

Richie har en avslappet og egen stil; magetopper, vintage-jeans, sneakers, logo-klær og store topper og jakker. Det blonde håret har hun gjerne i små, stramme fletter eller hipsterfrisyren «mini buns», og tilbehør som caps, bandana og små solbriller brukes også flittig.

Fashionistaen har en solid samling av designerklær i garderoben, og vi ser henne spesielt mye i luksusmerker som Moschino, Fendi og Vetements.

Richie har også flere venninner i rampelyset. Hun er blant annet god venninne med modeller som Bella Hadid, Joan Smalls, Kendall Jenner og Jourdan Dunn - som hun regelmessig poserer med på Instagram-bilder.

untitled link
Publisert: