Hertuginne Kate med søt detalj

BRYLLUPSBLING: Hertuginne Kate gikk for et gjenbruksantrekk under påskemessen. I ørene hadde hun øredobber som ble spesiallaget til bryllupet med prins William for åtte år siden. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP.

Hertuginne Kate (37) med søtt nikk mot bryllupsdagen under påskefeiringen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Høygravide hertuginne Meghan glimret med sitt fravær under den store påskemessen, men resten av den yngre garde fra den britiske kongefamilien var samlet i St. George's Chapel første påskedag. Men en liten detalj fra hertuginnens antrekk har gått under radaren for de fleste.

SAMLET: Hertuginne Kate og prins William deltok begge på påskemessen i St. George's Chapel første påskedag. Foto: AP.

Hertuginne Kate gikk for et skikkelig gjenbruksantrekk. Hun var kledd i en lyseblå kjole og kåpe signert Alexander McQueen. Hatten hertuginnen brukte er fra Jane Taylor. Kate brukte det samme antrekket til en påskemesse i 2014 under et besøk til Australia.

Men en liten, søt detalj hadde hertuginnen lagt til.

NYHETER

Hertuginne Kate med ekte prinsesse-øyeblikk

DA OG NÅ: Dette er øredobbene hertuginnen brukte under bryllupet i 2011. Øredobbene er designet av Robinson Pelham. Foto: Reuters.

Hun brukte nemlig øredobbene som ble spesiallaget til bryllupet med prins William i april 2011. Magasinet People mener dette slett ikke skyldes en tilfeldighet, men at det er et nikk mot den kommende bryllupsdagen da hertuginnen og prinsen kan feire bronsebryllup.

Dette er i ikke første gang de britiske kongelige bruker smykker med ekstra betydning.

Påskemessen falt denne gangen på dronning Elizabeths (93) bursdag.

BURSDAGSBARN: Dronning Elizabeth var i kjent stil kledd i et fargerikt antrekk med matchende hatt. Foto: Pa Photos.

I tillegg til hertuginne Meghan, deltok heller ikke prins Charles (70) og hertuginne Camilla (71) på messen. Dronningens ektemann, prins Philip (97), var heller ikke til stede.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.