Min stil: Nadia Kandil

SKIFTENDE KLESSTIL: – Vet ikke om jeg har noen ordentlig stil, jeg blir veldig påvirket av ulike trender så den skifter veldig, forteller Nadia Kandil.
SKIFTENDE KLESSTIL: – Vet ikke om jeg har noen ordentlig stil, jeg blir veldig påvirket av ulike trender så den skifter veldig, forteller Nadia Kandil.

Svenske Nadia Kandil trives aller best i yogaights, men skal hun på motefest slår hun an med det mest trendy i garderoben. MinMote har tatt en prat med den kule stylisten om hvordan hun kler seg når hun skal ut for å sjekke gutter og hva som står øverst på ønskelisten. 

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med TOMINE HARKET, MAREN SCHIA og RAWDAH MOHAMED men nå er det Nadia Kandil som står for tur.

Nadia Kandil er en svensk stylist og kreativ konsulent bosatt i Stockholm. Hun styler opp artister som jentene i bandet Icona Pop og deler sine moteeventyr flittig på Instagram.

Hvordan vil du beskrive din stil?

– Veldig schizofren. Vet ikke om jeg har noen ordentlig stil, jeg blir veldig påvirket av ulike trender så den skifter veldig. Men jeg er og har alltid vært stor fan av voluminøse plagg – jeg elsker alt som er oversized.

Les også: De kuleste brune plaggene i butikk nå

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Altså ærlig talt – jeg skulle ønske jeg kunne si noe så chict som «klassiske dressbukser» – men da lyver jeg. Sannheten er at nøkkelplagg i min garderobe er yogatights og ulike oversizede dressjakker – jeg har en tendens til å være litt lat. Med en oversized blazer kan jeg ha på yogatights uten at det ser ut som jeg nettopp sto opp.

untitled link

Hva er det dyreste du har i garderoben?

– En veske fra Byredo eller Celine.

Hva består din «søndagsuniform» av?

– Yogatights og collegegenser.

Hva står øverst på ønskelisten?

– Cartiers «Tank watch».

untitled link

Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?

– At det går fort for jeg er alltid sent ute!

Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– Yogatights og en oversized dressjakke. Ok, jeg skal prøve å være litt mer inspirerende – jeg eier veldig mange dressjakker og jeg føler at sammen med en enkel T-skjorte så funker det alltid.

Hva kan du aldri få nok av?

– Yogatights – men også dressjakker og dressbukser.

untitled link

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Yogatights. Ok, jeg skal slutte. Men jeg har ikke noe ordentlig svar, for det varier fra sesong til sesong. Men så klart det jeg bruker hver dag. Også har jeg noen gamle showpieces fra Acne som jeg aldri bruker, men som jeg elsker!

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Dette er veldig klisjé, men fokuser på plagg som du selv er komfortabel i og som du føler deg fin i. Og hvis man gjør det så kommer man fram til det som er din «egen stil», men det er også lov til å endre seg – det er bare klær, det skal være gøy!

untitled link

Hvilke trender har du troen på i høst?

– Brunt – jeg tror virkelig at den høsten her kommer til å være «50 shades of brown». Kordfløyel tror jeg også kommer til å bli stort i høst. Og oppdatert cowboy-stil – som for eksempel at man har cowboy-inspirerte boots og bruker de til dressbukser eller små skjørt. Skikkelig hiking-boots kommer også til å gjøre comeback, som er bra for oss i Skandinavia.

untitled link

Hvordan kler du deg på fest?

– Det spørs så klart på hva slags fest man skal på – om man skal på motefest vil man jo imponere alle de kule fashion-jentene – så da har jeg på meg det mest trendy jeg eier. Men om jeg skal på vanlig fest og skal «ragga» (journ.anm.: sjekke gutter) må jeg ha på meg noe som gutter forstår, det vil si den lille svarte (eller denne lille i det hele tatt») eller jeans, T-skjorte og sexy sko med høy hæl.

Hvordan var din opplevelse i dag?