Harry Styles har klærne sine under overvåkning

MOTEYNDLING: Harry Styles. Foto: Charles Sykes/AP.

Designer avslører at artistens unike antrekk passes på i et frossent hvelv.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Harry Styles (25) er kjent for sin ekstravagante stil, og kommer ofte i spesialdesignede antrekk på konserter og den røde løperen.

Husker du? Styles har gått fra klassisk boyband til moteyndling

Designeren Harris Reed står bak flere av stjernens antrekk, og nå røper han også hva som skjer med Styles' antrekk etter at han har brukt dem.

– Jeg kan ikke si hvor det er, men alt lagres i et arkiv. Det er egentlig som et gigantisk kjøleskap, et frossent hvelv, et sted i London, sier Reed i et intervju med magasinet GQ og legger til:
– Alle klærne er under overvåkning døgnet rundt, og man kan se på dem på en iPad. Alle klærne har blitt frosset ned for å bevare dem.
Reed sier at han fant ut av hvordan Styles' tar vare på klærne sine etter at han spurte hvor flere spesialdesignede turnéantrekk hadde tatt veien. Reed har de siste ukene fått mye oppmerksomhet for et antrekk han har spesialdesignet til

Styles i musikkvideoen «Lights up»:

Styles topper stadig sine egne fasjonable antrekk, og er ansikt utad for luksusmerket Gucci. Han har også bidratt til den nye dillen i Hollywood – nemlig menn i sko med høye hæler.

GUCCI GUCCI GUCCI: Harry Styles i lyserosa dress fra Gucci i Roma tidligere i 2018. Nå finnes dressen sannsynlig vis lagret i et iskaldt hvelv. Foto: Pa Photos.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.