Mote

MinStil: Gine Margrethe

gine margrethe

Gine Margrethe Larsen Qvale (30) er frelst av 70-tallsmoten, og det aller viktigste når hun kler på seg er at farger og snitt harmonerer.

Ingeborg Aspeli
Publisert:
gine margrethe

Foto: Privat

gine margrethe

Foto: Privat

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre RIKKE KREFTING, MAYA VIK og Théresè Hellström, og nå er det Gine Margrethe (30) som står for tur.

– For tiden fylles mye av dagen med interiør, da vi renoverer en gammel funkisvilla i Oslo. Så jeg drømmer om alt fra stikkontakter, fliser og walk in-garderober. Til vanlig jobber jeg som influencer og driver et lite eiendomsfirma, det er mange baller som sjongleres – men det er også det jeg liker. Jeg er gift med den kuleste karen som finnes og sammen har vi baby Bernard – og så klart hunden Bellmann.

BRUD

Gine Margrethe giftet seg i drømmekjole

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg vil si stilen min er en blanding av klassisk, avslappet og morsom. Jeg er elsker å finne fine fargekombinasjoner og sette prikken over i-en.

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Skjørt, jeans, en fin veske, deilig genser og en kul blazer.

NYHETER

Moteblogger Gine Margrethe ble mamma

Hvordan stiller du deg til kjøp av vintage eller second hand?

– Vintage er gøy! Man finner noe unikt og gir det nytt liv. Men valget faller alltid på en veske, jakke eller noe annet som er enkelt å bruke ofte.

Hva står øverst på ønskelisten?

– Åh, faktisk en carry on-koffert! Haha. Jeg er mye på korte flyreiser i jobbsammenheng og det er savnet. Og om jeg skal være bråkjekk gjør det ingenting om den er fra Gucci eller Louis Vuitton.

TILBEHØR

Dette er de fineste veskene nå

Hva er det viktigste for deg når du kler på deg om morgenen?

– At fargene og snittene harmonerer. Harmoni er det viktigste. Fargesammensetninger er jeg petimeter på. Og at snittet på tøyet passer sammen. For eksempel om man har en trang bukse med høyt liv kan man ha en større overdel/blazer. Jeg liker å få frem en fasong, enten om det er midjen, ben eller annet.

Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– Jeans og en fin ullgenser. Det er enkelt og kult.

Hva kan du aldri få nok av?

– Jeg får aldri nok av noe! Haha. Vesker og sko! Det er vel de tingene jeg investerer mest penger i.

Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben?

– Mer og mer. Når jeg skal kjøpe jeans og gensere er jeg ganske bevisst. De tingene som det går mest av hos meg og er raske kjøp ligger det da likevel en tanke bak. Jeg sjekker alltid bærekraftige kolleksjoner før andre.

KLÆR

De beste vintagebutikkene på nett

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Det er å finne farger og snitt som kler deg. Finne ut hva du liker å fremheve enten om det er midjen, ben eller skuldre. Og bygge opp antrekket etter det. Og det viktigste er å finne hva man er komfortabel med, men det er likevel viktig å utfordre seg selv litt også.

Hvilke trender har du troen på nå?

– Jeg er stuck i 70-tallet. Legglange skjørt med støvletter, belte i livet og en fin genser er det eneste bildet jeg har i hodet om dagen. Men det er jo klart at man er påvirket av sesongen man er i.

Hvordan kler du deg på fest?

– Kult håper jeg? Haha. Jeg er ikke noe fan av det vulgære. Men en miks mellom lekkert og kult? En typisk outfit er vel noen morsomme øredobber, et skjørt, en bluse og noen høye støvletter. Eller en jeans, en topp og lekker jakke. Smykker er min «go to» til fest. Da kan man bruke det meste for å pimpe opp uttrykket. Og selvfølgelig en morsom vri på sminken setter alltid prikken over i-en.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    MinStil: Anne Johannsen

  2. KJENDIS

    MinStil: Sophie Dang

  3. KLÆR

    MinStil: Margrethe Gilboe

Relaterte artikler

KJENDIS

MinStil: Thea Sofie Loch Næss

KJENDIS

MinStil: Elen Kristvik

KJENDIS

MinStil: Alethe Marie Heltzen

KJENDIS

MinStil: Erica Mathiesen

KJENDIS

MinStil: Alexandra Hoang

KJENDIS

MinStil: Katarina Barannik

KJENDIS

MinStil: Katarina Petrovic