MinInspirasjon: Anniken Jørgensen

Når hverdagen sakte, men sikkert blir som før gleder Annijor (23) seg til å gå med kjole og høye hæler på fest igjen. En tur til Madeira hadde heller ikke vært dumt. 

Foto: @annijor/Instagram

Foto: @annijor/Instagram

Foto: @annijor/Instagram

Foto: @annijor/Instagram

I spalten MinInspirasjon har vi tatt en prat med et knippe moteprofiler om hva de gjør for å ha det bra i hverdagen som for de fleste er litt annerledes nå. Hvor henter de inspirasjon? Og hva er det første de skal gjøre, og ha på seg når myndigheten slipper opp på restriksjonene?

Vi har tidligere snakket med TINE ANDREA LAUVLI, JANKA POLLIANI, PAOLLA MIRANDA DA SILVA, GINE MARGRETHE LARSEN QVALE og D2-sjef Anders Kemp. Nå er det Annijor som står for tur.

Hei, Anniken! Hva fyller du dagene med for tiden?

– Alle de tingene jeg tenker at jeg aldri får tid til. Jeg tror jeg er en av de gærningene som har satt meg ned på badet og begynt å bruke tannbørste for å komme til mellom vanskelige fliser. Jeg har pusset litt opp, og vasket vinduer ut og inni. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg begynner å gå tom for ideer! Jeg holder meg faktisk veldig mye inne, og ser på at alle koser seg i parken.

Hva er det første du skal gjøre når myndighetene slipper opp på restriksjonene, og livet blir som før?

– Nesten litt fælt å si at jeg vil reise, men jeg tror det jeg gleder meg mest til er å bare slippe å føle på at det er noe galt, at andre ikke har det bra og at vi har gjort dette mot oss selv. At vi mennesker pusher så «uskyldige» grenser som kan få så store konsekvenser. Jeg bare håper kineserne skjønner at det er på tide å slutte å spise alt som kravler og går. Skal heller ikke legge skjul på at det blir fint å ta seg en liten fest!

Har du et konkret minne som du håper på å gjenskape asap?

– Det er jo ikke så mye man ikke kan gjøre i dag her hjemme i Norge, så lenge man holder noen få restriksjoner. Men jeg savner turen jeg hadde til Madeira rett før alt kaoset startet. Jeg skulle ønske at turen aldri endte!

Hvilket antrekk/plagg gleder du deg til å gå med?

– KJOLE! Jeg trodde jeg ALDRI jeg skulle si det, men jeg gleder meg til å pynte meg skikkelig. Eller, hva snakker jeg om. Høye hæler folkens, HØYE hæler.

Et tips du nylig har oppdaget som du vil dele?

– Boken «Alle andre» fra Rooney er et must å lese, ellers har vi de legendariske dokumentarene på HBO. Både «The Jinx» og «Lost Paradise» vil få hårene til å reise seg.

Hvordan var din opplevelse i dag?