«Skal vi danse»-Adelén: - Å dra på ekstra bør ikke bety mindre klær

BRENNHETT: Adeléns favorittkostyme er uten tvil denne fjærkreasjonen fra sambaen med Benjamin Jayakoddy. Foto: TV 2

På parketten er det Benjamin Jayakoddy som leder Adelén, men på kostymerommet er det hun som har føringen. MinMote har møtt den finaleklare artisten for en antrekksprat.

Publisert:

I kveld danser hun og partneren Benjamin Jayakoddy mot Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Alexandra Kakurina i finalen den ellevte sesongen av «Skal vi danse».

Mellom intensive dansetreninger har MinMote fått en kjapp prat med Adelén Rusillo Steen - som lover det råeste danseantrekket så langt i finalen.

Les også: Adelén klinte til på «Skal vi danse»-scenen

Den unge popstjernen forteller at det er hun som er i førersetet når det gjelder valg av antrekk, og gjennom sesongen har det betydd alt fra bikini-lignende fjærkreasjoner til sukkersøte ballkjoler.

- Jeg elsker å velge antrekk! Og jeg elsker det å få vite hvilke låter vi skal danse til, slik at jeg kan finne den rette følelsen eller stemningen i låten som jeg kan formidle videre, sier finalisten som er inne i sin siste uke med dansetrening til MinMote.

SMÅ ANTREKK: Adelén åpnet friskt med denne sølvkjolen da hun danset sin første jive i første episode. Foto: TV 2

Når MinMote besøker kostymelageret i Nydalen, henger noen av finaleantrekkene klare, og vi kan såvidt skimte både paljetter og knallfarger i ekte «Skal vi danse»-stil.

FARGERIKT: Adelén kliner gjerne til med knallfarger på både seg og partneren Benjamin Jayakoddy. Foto: TV 2

Designer Hanne Cath. Lein og hennes høyre hånd Elin Langhoff gjør siste finpuss på antrekkene - og sluttresultatet er selvsagt hemmelig. Men Adelén kan love at hun skal dra på mer enn noensinne i finalen.

- Det skal jeg, men det betyr ikke nødvendigvis mindre klær! Jeg forsøker alltid å finne frem til en litt annerledes karakter, forklarer hun til MinMote.

FAVORITTEN: Den blå fjærtoppen med tilhørende skjørt fra showdansen med Benjamin jayakoddy. Foto: TV 2

Dog er det ikke bare utseendet på kjolene som har noe å si.

- Antrekket skal også passe til både låten og dansen, og skal være noe jeg føler meg fin og komfortabel i. Jeg har en visjon om hvordan helheten skal se ut, sier sangstjernen.

ANNERLEDES: Man trenger ikke ha kjole for å danse som en dronning - her er Adelén i glitrende jumpsuit. Foto: TV 2

Gjennom sesongen har Adelén hatt på seg alt fra glitrende jumpsuits til prinsessekjoler og paljettkjoler, men av alle antrekkene er hun ikke i tvil om hvilket som er favoritten:

- Det jeg hadde i showdansen! Selv om den hadde ganske lite klær, men masse fjær både på over- og underkropp.

Publisert:

Finn mer innhold om: