Prinsesse Sofia i norsk design på julekonsert

VALGTE NORSK DESIGN: Denne uken viste vakre prinsesse Sofia seg i en norskdesignet jakke. Foto: NTB Scanpix

Mandag kveld viste prinsesse Sofia (30) nok en gang frem den voksende magen – blant annet iført en fuskepelsjakke fra norske by TiMo.

Line Blokhus
Publisert:

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia av Sverige deltok denne uken på en julekonsert i Stockholm. Konserten var det siste offentlige oppdraget paret har for i år før de tar ferie frem til i slutten av januar.

untitled link

Nok en gang dukket prinsessen opp i en nydelig blondekjole. Ifølge Johannas kungliga modeblogg var kjolen fra Tiffany Rose, et merke som spesialiserer seg på brude- og festkjoler til gravide – med en prislapp på overkommelige 1.400 kroner.

NYHETER

Sjekk prinsesse Sofias fantastiske gravidkjole

By TiMo: – Prinsessen har vist stor interesse

Fuskepelsjakken hun hadde på seg da hun ankom Gustaf Vasa Kyrka var fra norske by TiMo.

– Prinsessen har sett våre kolleksjoner personlig og vist stor interesse. Det er en stor ære at hun ønsker å bære by TiMo, sier merkets presseansvarlig, Elisa Mollatt til MinMote.

Flere kjendiser elsker by TiMo

Prinsessen er ikke den eneste kjendisen som har fått øynene opp for det norske merket. Senest i forrige uke dukket det opp bilder fra Vogues januarutgave, hvor Kylie Jenner er figurert i en blomstrete kjole fra merket – og etter at skuespiller Pia Tjelta designet flere kjoler i samarbeid med merket, fikk Gwyneth Paltrow opp øynene for norske By TiMo. Først instagrammet Paltrow et bilde av seg selv i en av kjolene – deretter samarbeidet hun selv om en kolleksjon med Tjelta og by TiMo.

Publisert:

Finn mer innhold om: