Nå viser Kim Kardashian frem luksusvesken «designet» av datteren

FASJONALBEL TRIO: I ekte superstjerne stil satt den lille familien på tre, på første rad under moteuken i Paris tidligere i år. Foto: Getty Images
FASJONALBEL TRIO: I ekte superstjerne stil satt den lille familien på tre, på første rad under moteuken i Paris tidligere i år. Foto: Getty Images

Da realitystjernen nylig fylte 34 år, fikk hun en Hermès-veske med barnetegninger av Kayne West. Mesteverket var det datteren North som stod bak. Se den spesielle vesken her!

Ikke overraskende, fikk Kim Kardashian (34) en av verdens mest eksklusive vesker av eketemannen Kanye West (37). Håndvesken, som er fra det rådyre motehuset Hermès, har vært en kjendisfavoritt i lang tid.

Se bildet av vesken lengre ned i saken!

Det var imidlertid ikke hvilken som helst Hermès-veske Kim bar på armen - kjendisdatteren North West (17 mnd.) hadde så klart fått slippe til med både maling og fargestifter før den ble pakket inn. Den nedtaggede vesken som egentlig er brun, ble først vist for offentligheten i dag, da herr og fru West skulle på et møte i Los Angeles, skriver Daily Mail.

Det brune skinnet var malt hvitt på store deler av luksusvesken og hadde gule, blå og oransje flekker sprutet tilfeldig utover. Det er ingen tvil om at North har hatt frie tøyler da hun gikk løs på maleskrinet hvertfall.

Populær i Norge

Den spesielle vesken føyer seg dessuten inn i en lang rekke «motegaver» Kim har fått fra ektemannen. Etter at de ble sammen har hun nærmest gått gjennom en total forvanlig på klesfronten, hvor korte, trange og glitrende kjoler er byttet ut med couture og trendplagg fra verdens fremste designere.

Hermès er kjent for å lage svindyre vesker som man må stå på venteliste for å få tak i - og som den norske fotballfruen Louise Angelica Riise og kronprinsesse Mette-Marit også har skaffet seg.

Den lille familien på tre har etterhvert seilt opp som moteyndlinger i bransjen og markerte seg tydelig under moteuken i Paris tidligere i år.

Foto: Instagram
Foto: InstagramHvordan var din opplevelse i dag?