Sjekk Kim Kardashians totale forvandling til Met-etterfesten

ETTERFEST: Kim Kardashian West og Kanye West på vei til Kims nachspiel på klubben Up & Down på Manhattan i New York City. Foto: Backgrid USA.

Kim Kardashian (38) gikk fra dristig design til drøy lateks-kjole.

Natt til tirsdag var det duket for Met-gallaen i New York City, hvor kjendisene tok på seg sine aller flotteste antrekk. Det som regnes som motebransjens største festaften bød på alt fra nakenkjoler og fjær til teatralske innslag.

Kim Kardashian West var en av dem som fikk noen ekstra lange blikk på den røde løperen. Hun hadde på seg en skreddersydd kjole signert Thierry Mugler på gallaen. Visjonen bak kjolen var at det skulle se ut som hun kom rett opp fra havet, dryppende våt.

MOTE

Sjekk alle de ville antrekkene her!

Men det er ikke bare på selve gallaen Kim overrasket. 38-åringen arrangerte også sin egen etterfest hvor hun dukket i nok et dristig antrekk – som kanskje er et av de aller villeste vi har sett henne i noen gang:

ÅLETRANGT: Kim Kardashian hadde skiftet til en helt figurnær kjole, mens Kanye West hadde beholdt sitt anonyme antrekk fra Dickies. Foto: Backgrid USA.
PÅ GALLA: Tidligere på kvelden hadde Kim Kardashian West på seg en kjole fra Mugler. Her sammen med ektemannen Kanye West. Foto: AFP

Kardashian West gikk for en blå, åletrang lateks-kjole med utringning til under navlen. Realitydronningen hadde på seg matchene sko og hansker, samt fått på seg en glitrende sølvparykk. Til og med de lange neglene sto i stil til kjolen.

Hun ankom sammen med ektemannen Kanye West, som hadde beholdt sitt antrekk fra gallaen – en jakke fra merket Dickies som kostet 374 kroner.

NYHETER

Se norske Kristine Frøseth på Met-gallaen

På etterfesten var det flere celebre gjester. Søstrene Kendall og Kylie Jenner var selvfølgelig på plass, samt modell Winnie Harlow, Bella Hadid og Jared Leto.

Se hvordan Lady Gaga kastet klærne på den røde løperen:

Publisert: