Damian Hurley gjenskapte morens ikoniske look

STJERNESKUDD: Damian Hurley er den 17 år gamle sønnen til modell og skuespiller Elizabeth Hurley. Foto: Richard Young/Shutterstock

Modellspiren (17) overrasket på den røde løperen med et antrekk inspirert av moren Elizabeth Hurleys (53) ikoniske Versace-kjole.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

I 1994 ble Elizabeth Hurley så å si kjendis over natten da hun dukket på den røde løperen på premieren av «Fire bryllup og en gravferd» ikledd en dristig Versace-kjole. Hun hadde sin daværende kjæreste Hugh Grant ved sin side, og skapte overskrifter verden over med kjolen som hadde dyp utringning, høy splitt og store sikkerhetsnåler i gull som holdt den sammen.

Nå har den 17 år gamle sønnens hennes, Damian, gjenskapt det ikoniske antrekket på den røde løperen.

Torsdag kveld var han på lanseringen av Pat McGraths nye sminkelinje i London, hvor han hadde på seg en dobbeltspennet svart dress signert det italienske motehuset. Dressen var i kjent stil pyntet med store sikkerhetsnåler i gull på den ene siden.

HYLLET MOREN: Damian Hurley (t.h.) gjenskapte antrekket moren Elizabeth Hurley hadde på seg på den røde løperen i 1994. Foto: AP/Shutterstock

Damian Hurley hadde nylig sitt store modellgjennombrudd da han var med i kampanjen til Pat McGraths merke. Flere pekte da på at nesten er prikk lik sin berømte mor.

– Likheten mellom mor og sønn er nesten nifs, skrev PEOPLE.

Damian Hurleys far er finansmannen Steve Bing.
Elizabeth Hurley åpnet tidligere i år opp om rød løper-øyeblikket i 1994 som åpnet utallige dører.

– Jeg var veldig uforberedt på det som skjedde den kvelden. Jeg fant en kjole til premieren i hastverk, og på den tiden hadde jeg ikke peiling på mote, sa hun til Harpers Bazaar.

Innen et år ble hun ansiktet utad til Estée Lauder. Hun fikk også en nært vennskap med Versace-familien.

I intervjuet med motemagasinet gjenskapte hun selv den ikoniske looken, men gikk for en variant hun selv beskrev som «mer anstendig».

IKONISK KJOLE: Designer Donatella Versace sammen med kjolen som skapte overskrifter i 1994. Foto: AP

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: