Kongelig dåp: Kronprinsesse Victoria og prinsesse Sofia matchet i blonder

TRENDY: De svenske prinsesse matchet hverandre i slottskyrkan med elegante blondekjoler og trendy hårpynt. Foto: NTB scanpix

Prinsesse Sofia (31) og kronprinsesse Victoria (39) gikk for like blondekjoler da prins Alexander ble døpt i slottskyrkan fredag.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Fredag formiddag ankom den svenske kongefamilien med gjester til Drottningholms slottkyrka for å døpe prinsesse Sofia og prins Carl Philips førstefødte sønn, prins Alexander Erik Hubertus Bertil.

Den lille prinsen ble født 19. april og døpes i samme bekledning som sine fettere og kusiner, prinsesse Estelle, prins Oscar, prinsesse Leonore og prins Nicolas.

Sofia, som pleier å imponere på klesfronten i offisielle sammenhenger, stilte i en hvit knelang kjole med store blonder fra yndlingsdesigneren Ida Sjöstedt. Kjolen hadde lange ermer og feminint peplum-skjørt i livet.

Presten: - High five for lilleprinsen

RÅLEKKER: Prinsesse Sofia gikk for en hvit blondekjole og trendy perler i håret. Foto: NTB scanpix

Håret som var lagt i midtskill og samle i en knute i nakken, var pyntet med et moderne diadem med trendy perler. Sminken rundt øynene var mer sotet enn vanlig, og i ørene gikk Sofia for enkle ringer med hvite stener fra Engelbert.

Ingen fra det norske eller det danske kongehuset står på gjestelisten.

– Vi savner kongelig glans fra våre naboland, skriver Aftonbladet i sin live-dekning fra kirken.

BRUD

Alt om prinsesse Sofias vakre brudekjole her.

– For en høydare

MinMote-leder Martine Lunder Brenne mener antrekket til Sofia ikke kom som noen overraskelse.

– Det kommer ikke akkurat som en overraskelse at prinsessen ser så bra ut, men likevel - for en höjdare! Den hvite blondekjolen er en elegant klassiker, og Sofia vamper den opp med sotede øyne, og det funker som bare det. Prikken over i'en er hårbøylen med perler - jeg tipper jeg ikke er den eneste som fikk lyst til å kjøpe meg en sånn hårbøyle NÅ.

MinMote.no - Norges største moteside
LIKE: Prinsesse Sofia og kronprinsesse Victoria matchet hverandre i blondekjoler og tilhørende hodepynt. Foto: NTB scanpix

Kronprinsesse Victoria matchet Sofias blonder iført en ferskenfarget kjole fra motehuset Elie Saab. På Net-a-Porter koster kreasjonen 42 000 kroner.

– Også er det jo morsomt å se at prinsessene åpenbart matcher hverandre med blonder, Victoria i en fresh ferskenfarge. Og ikke minst har de begge byttet ut prangende - og i mine øyne litt gammeldagse - hattekreasjoner med hårbøyler. Mye mer trendy, og et veldig kult valg, mener Lunder Brenne.

Sofia og Madeleine
KJENDIS

Matchende svenske prinsesser på nye bilder

Victoria hadde, i likhet med svigerinnen, et hårbånd i samme farge som kjolen fra den svenske hattedesigneren Malinda Damgaard. Victoria stylet antrekket med øredobber med heng fra Kreuger Jewellery, markert sminke rundt øynene og hestehale med volum.

BLOMSTER: Prinsesse Madeleine hadde på seg en kjole fra motehuset Erdem. Foto: NTB scanpix

Prinsesse Madeleine gikk for en sofistikert kjole med blomster i blåtoner fra det britiske merket Erdem. Legg merke til den store sløyfen som samlet håret og den elegante luggen stylet i myk stil.

Publisert: