7 inspirerende jobbantrekk à la Amal Clooney

STILSIKKER: Advokat Amal Clooney blir ofte sett i vakre kjoler på den røde løperen. Jobbstilen hennes er også lett å la seg inspirere av. Foto: AFP

Drakter, stilige kjoler og personlige detaljer er noen av stikkordene for Amal Clooneys jobbstil.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Amal Clooney jobber som menneskerettighetsadvokat, og har hatt flere høyprofilerte oppdrag.
Vi ser flest bilder av henne stylet etter alle kunstens regler på den røde løperen, men Clooney er også en mester i å kle seg på jobb, noe hun også fikk oppmerksomhet for i Vogue nylig.

Clooney velger ofte figurnære kjoler og fargerike drakter, bruker ofte store skinnvesker og høye hæler for å toppe antrekket.
Håret er ofte fønet med myke krøller, og sminken er som regel holdt frisk med fokus på fargede lepper.

HÅR

Velstelt hår med volum

ØYE FOR DETALJER: Amal Clooney på vei til Chatham House for å snakke om krigsforbrytelser begått i Syria og Irak. Legg merke til skoene som matcher kjolen. Foto: Getty Images.
PERSONLIG TOUCH: Clooney bruker ofte antrekk med spesielle detaljer som gir det lille ekstra. Legg merke til nålene på kåpen! Her er advokaten på vei ut fra et møte i 10 Downing Street med tidligere statsminister i Storbrittania David Cameron og den tidligere presidenten på Maldivene. Foto: Getty Images.
NATURLIG: Amal Clooney har ofte hår som er fønet i lette bølger, og holder sminken frisk og naturlig. Foto: Getty Images.
SIGNATUR: Clooney bruker ofte sterke farger som på denne drakten hun brukte under et møte i FN. Foto: AP.
TYDELIG SNITT: Amal Clooney velger ofte kjoler med dette snittet på jobb. Her skal hun holde innlegg i FN. Foto: AP.
PÅ KONFERANSE: Her er Amal Clooney kledd i en kjole med klassisk snitt under en konferanse om menneskerettigheter i Texas. Foto: AFP.
POWER-SUIT: Her er Amal Clooney på jobb på Maldivene i 2015. Foto: Reuters.
PÅ JOBB: Her er Amal Clooney på jobb i Athen som juridisk rådgiver for den greske regjeringen. Hun bruker ofte store solbriller som et statement-tilbehør til antrekket. Foto: Getty Images.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.