Mote

Har Sofia lånt bestisens kjole?

sofia olivia

Gravide prinsesse Sofia (31) har antageligvis tydd til venninnens garderobe for å finne gullkjolen hun bar under representasjonsmiddagen på slottet.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
sofia olivia

UTEN BÅND: Sofia hadde gjort én liten endring på det som kan ha vært venninnens kjole - tatt av beltet. Foto: IBL Bildbyrå

sofia olivia

MED BÅND: Olivia Rehn i prinsebryllup i samme gullkjole. Foto: TT

I MinMote er vi litt over middels opptatte av velkledde prinsesser, og særlig svenske Sofia, som har termin denne våren. Vi har allerede skrevet om alt fra svindyre gallekjoler til de mer folkelige antrekkene fra blant annet Hennes & Mauritz.

Les også: Viste fram sine kongelige babymager

Dog har det gått oss hus forbi (inntil vi ble gjort oppmerksomme av TV2s kongeekspert og blogger Kjell Arne Totland) at Sofia også har slått et slag for å låne fra venninners klesskap:

GLITRENDE: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip på galla arm i arm. Foto: IBL Bildbyrå

Denne glitrende kjolen, som Sofia brukte onsdag kveld på slottet i Stockholm, har vi nemlig sett før - nærmere bestemt i prinsebryllupet sommeren 2015.

Og ifølge Svensk Damtidning var det da Sofias bestevenninne Oliva Rehn som hadde på seg samme kjole - bare med et belte over kulen på magen.

Og jammen - når vi blar tilbake i arkivet finner vi bildet av nettopp Rehn i den fantastiske paljettkjolen, som foreløpig har en ukjent designer.

Man kan se at kjolen har de samme sømmene på hver side foran, så med mindre Sofia begynte å hamstre gravidklær allerede før sitt eget bryllup, er det svært sannsynlig at kjolen er lånt:

BRYLLUPSGJESTER: Olivia Rehn og Fredrik Olofsson i bryllupet til prinsesse Sofia og prins Carl Philip. Foto: TT

Kongeekspert Totland forteller videre at det var flere ting ved antrekket som kunne spores tilbake til bryllupet i 2015.

- Gravide prinsesse Sofia var virkelig et vakkert syn ved gallamiddagen - i sin enkle, kortermede gullkjole, og med diademet hun fikk av svigerforeldrene til bryllupet, sier han og fortsetter:

- Jeg synes også det er veldig sjarmerende at hun har lånt bestevenninnens kjole fra bryllupet for kvelden - slik «vanlige» venninner gjerne gjør. Både praktisk og økonomisk. Sofia har for øvrig tidligere lånt både ytterplagg og hatter fra svigerinne Victorias garderobe.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Hun blir USAs førstedame: Alt om Melania Trumps luksusstil

 2. KJENDIS

  Amal Clooney eier fortsatt på den røde løperen

 3. NYHETER

  Cindy Crawford legger opp modellkarrieren

Finn mer innhold om:

 1. Prinsesse Sofia
 2. Kongelige

Relaterte artikler

KJENDIS

Matchende svenske prinsesser på nye offisielle bilder

KJENDIS

Har Sofia lånt Victorias gravideantrekk?

KJENDIS

Sjekk svenskeprinsessenes gallakjoler på Nobel-festen

NYHETER

Sjekk prinsesse Sofias fantastiske gravidkjole

KJENDIS

Se gravide prinsesse Sofias billigkjoler

NYHETER

Prinsesse Sofia imponerte på slottet

NYHETER

Gravide Sofia skjulte babymagen i Oscar de la Renta-kjole