Sjekk Cara Delevingnes fantastiske sommerkjole

SOMMERLIG: Cara Delevingne rocket den kort-korte sveisen til en romantisk kjole. Foto: Getty Images

Det var ingen tvil om hvem som stjal kjoleshowet på Doetzen Kroes' veldedighetsmiddag i London.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

På gjestelisten sto nemlig it-jente, modell og skuespiller Cara Delevingne, som den siste uken har vekket oppsikt med sin superkorte sveis. Denne gangen rocket hun den til en fantastisk sommerkjole i turkis.

NYHETER

DENNE KAMPANJEN ER MANGFOLD PÅ SITT BESTE

Den romantiske kjolen med volanger og langt, gjennomsiktig skjørt, sto i sterk kontrast til den frekke sveisen, men Delevigne rampet opp antrekket noen hakk med et naglebelte i livet og skyhøye sko med snøring. Kjolen er fra britiske Burberry.

Av tilbehør valgte skuespilleren gullsmykker fra eksklusive Tiffany's, men aller viktigst var det hun hadde på armen: En elefant-tattovering temaet til ære. Arrangementet hadde nemlig navnet «Save The Elephants».

SOMMERTREND: Modell Arizona Muse valgte en kjole med bare skuldre, i en gulltone som gikk perfekt til den solbrune huden. Foto: Getty Images

På gjestelisten på den usedvanlig chice gallaen sto også en rekke andre modeller som ikke akkurat dro ned glam-faktoren.

Vi snakker Caroline Weinberg i en høyhalset showstopper av en kjole, Natalia Vodianova i en elegant stroppeløs kreasjon og vertinnen Doutzen Kroes (sammen med Net-A-Porters Lucy Yeomans) i en langermet svart kjole.

BRUD

EMILY ROSSUM GIFTET SEG I CAROLINA HERRERA

CHIC GJENG: Caroline Weinberg, Natalia Vodianova, Cara Delevingne og Doutzen Kroes stilte i flotte kjoler. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: