Kronprinsesse Mary gikk for gjenbruk av eksklusiv designerkjole

MOTEPRINSESSE: Mary gikk for gjenbruk av luksuskjole. Foto:NTB scanpix

Den danske kronprinsessen hadde på seg en kjole fra motehuset Dolce & Gabbana da hun torsdag i forrige uke åpnet en kunstutstilling i København.

Camilla Christensen
Publisert:

Gjenbruk står sterkt hos moteprinsessene som vi stadig ser i vakre luksuskjoler. Tidligere denne måneden fikk vi se hertuginne Kate gå for gjenbruk av en klassisk kjole fra det britiske favorittmerket hennes L.K. Bennett.

Vår egen kronprinsesse Mette-Marit har også flere ganger vist oss at til tross for stor kritikk rundt lukuskjoler, sverger hun til gjenbruk av plaggene sine.

Den danske kronprinsessen har lik linje med hertuginne Kate og Mette-Marit flere ganger blitt hyllet av motepressen, og tidligere i år landet hun sammen med ektemannen kronprins Frederik, forsiden på den australske utgaven av motemagasinet Vogue.

Under åpningen av forrige ukes kunstutstilling i København hadde kronprinsessen på seg en blomstermønstret kjole fra det italienske luksusmotehuset Dolce & Gabbana. Ifølge Daily Mail er dette tredje gang Mary bruker denne kjolen. Første gangen var i 2014 under 400-årsjubileumet til det danske militæret og andre gangen var samme år under 80-årsdagen til prins Henrik av Danmark.

Til kjolen hadde kronprinsesse Mary en beige-farget clutch fra det danske merket Naledi Copenhagen og «nude» pumps fra det berømte skomerket Christian Louboutin.

LUKSUSKJOLE: For tredje gang bruker Mary denne kjolen fra Dolce & Gabbana. Foto: NTB Scanpix
Publisert: