Sjekk Mette-Marits nye luksustilbehør

TRENDY: Kronprinsesse Mette-Marit gikk for iøynefallende brosjer både på hårbåndet og kåpen under søndagens jubileumsgudstjeneste. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Moteprinsessen Mette-Marit (42) sørget for høy omg-faktor med ny bling fra Prada i håret og på kåpen under søndagens gudtjeneste i Slottskapellet.

Publisert:

Med jevne mellomrom overrasker kronprinsessen med det hotteste tibehøret i moteverdenen (ja, vi tenker tilbake på Jil Sander-luen og Prada-øredobbene), og søndag skjedde det igjen:

Under gudstjenesten i Slottskapellet, i forbindelse med kongeparets 25-årsjubileum, hadde Mette-Marit pyntet opp et lyseblått hårbånd med en fargerik broske på hver side - og ikke minst på kragen til kåpen (tør vi gjette Prada her også?).

Det lyseblå silkebåndet var dessuten flettet inn i en klassisk flette bak på ryggen.

MinMote.no - Norges største moteside
Mette-Marit

IT-TILBEHØR: Brosjene, som blant annet er omtalt av Vogue, er fra motehuset Prada. Foto: NTB scanpix

Mette-Marit

FLETTEFIN: Kronprinsessen er glad i å flette håret, og søndag formiddag var et lyseblått silkebånd flettet inn. Foto: NTB scanpix

Det er ingen hemmelighet at kronprinsessen er glad i italiensk design, og fra før henger både vesker og kåper fra motehuset i garderoben.

Har du sett? Mette-Marits 10 beste antrekk fra 2015

It-tilbehør

De fargerike brosjene dukket først opp i merkets høst/vinter 2015-kolleksjon, og ble da satt i både håret til modellene og på jakkeslagene – akkurat som på Mette-Marit.

Blomstene, som blant annet består av pleksiglass, er utsolgt på de fleste nettbutikkene med noen få unntak – blant annet franske Endource, hvor den grønne blomsten selges for cirka 6400 kroner.

Les også: Peter Dundas til MinMote om kronprinsesse Mette-Marit

Brosjene er også hyllet av Vogue, som mener «en gammel favoritt er gjenfødt», og Telegraph har stemt i:

«Bort med minimalismen, jo større og mer prangende brosje - jo bedre», skriver de om Prada-brosjene.

MinMote har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Publisert: