De nye it-jentene: Susanne Holt Lange-Nielsen

Susanne Holt (25) leker seg med farger og antrekk for å bygge sin kule og avslappede stil.

Vi i MinMote lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge. Redaksjonen har derfor plukket ut et knippe kvinner vi har troen på at vi kommer til å se mye av i det kommende året.

Tidligere har vi skrevet om Andrea Steen og Anneli Aaland.

Susanne Holt Lange-Nielsen er opprinnelig fra Gjøvik, men har de siste årene bodd i Oslo hvor hun nå jobber som PR-Manager hos Colina Agency og it-butikken Moniker.

På Instagram deler hun bilder av sin unike, lekne og komfortable stil og behind the scenes-øyeblikk fra motejobben i Oslo. I skrivende stund har hun 4863 følgere.

– Hva tenker du om å være en del av MinMote-liste over nye it-jenter?
– Det var en hyggelig overraskelse å bli spurt, og jeg setter stor pris på å anerkjennelsen.

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i klesskapet ditt?
Mine nøkkelplagg som aldri slår feil må bli gode jeans, mine 990 New Balance-sneakers sammen med et statement-plagg til å toppe av et antrekk.

– Hva er typisk deg?
– Jeg ble nylig fortalt «folk skulle visst hvor rar du egentlig er i virkeligheten!». Jeg er nok ganske goofy og mindre selvhøytidelig enn hva som kanskje reflekteres på min Instagram.

– Hvordan setter du sammen Instagram-feeden din?
– Jeg forsøker å poste litt etter farger og hva jeg synes er visuelt fint sammen, men får ofte innfall hvor jeg bare poster akkurat det jeg føler for i øyeblikket, og prøver å bryte litt ut av den rammen om hvordan en feed helst «skal se ut». Instagram for meg er en måte og uttrykke seg på, og man kan skape sin egen lille verden jeg prøver å fylle med farger, eller hva hverdagen måtte inneholde.

– Hva har du lært det siste året?
– Jeg har lært å sette enda mer pris på alt jeg har, og se hvor heldig jeg er. Det å se menneskene rundt seg, og spørre om hvordan folk virkelig har det, for vi har alle vært gjennom et utfordrende år i ulike grad. Det er så viktig å ta vare på hverandre, ikke bare under en pandemi, og håper vi tar med oss all lærdom videre.

– Har du noen regler du lever etter når det kommer til klær og stil?
– Jeg har nok litt tvangstanker på å farge-koordinere antrekk, hvor jeg for eksempel velger sko ut ifra en annen farge jeg har i antrekket. Ellers prøver jeg å leke meg mest mulig, og bare gå i det som føles riktig den dagen.
– Hva kommer du aldri til å gå i?
– Jeg mener å ha sagt at jeg aldri har, og aldri kommer til å gå i noe som er camo-mønstret.

– Hvilket bilde på telefonen din er det du kommer til å huske best fra 2020?
– Vanligvis hadde jeg nok funnet frem et feriebilde, men det har ikke vært det mest innholdsrike året på den fronten. Så det må nok faktisk bli et bilde av katten min som jeg fikk i vinter i år, det har vært veldig hyggelig med selskap av han i år!

– Hva får du aldri nok av?
– Jeg begynner å få en ganske god samling av ulike smykker, og er noe jeg bruker og varierer hver dag.
– Hvis du skal ta litt ekstra vare på deg selv en dag, hva gjør du da?
Da tar jeg meg en lang dusj (skulle helst hatt badekar), hører på musikk, tar kanskje en ansiktsmaske og sysler rundt i leiligheten. Helst møter jeg et par venninner jeg kan spise god mat og drikke vin med – jeg får mye igjen av å dele tid med andre.

– Er det noe i garderoben du aldri vil kvitte deg med, og hvorfor?
– Det tror jeg må bli en sort oversized T-skjorte med masse print på fra Ganni, denne har jeg til og med kjøpt to av. Jeg kommer aldri til å bli lei av den, og tar den ofte frem hvis jeg ikke aner hva jeg skal ha på.

– Hva er planene dine for året som kommer?
– Jeg har ikke lagt noen store planer for året som kommer, det er vanskelig å vite helt hvordan det vil bli og tar det litt som det kommer. Men jeg har et par spennende ting på gang som jeg gleder meg til å kunne dele, det tror jeg blir veldig bra! Det beste hadde vært å kunne reise og oppleve nye steder, og ha en skikkelig festivalsommer igjen.

– Hva gleder du deg til i 2021?
– Jeg gleder meg til en ny start! Hvis det begynner å åpne opp litt mer, så ser jeg virkelig frem til det å kunne være samlet flere igjen på en gang. Og så blir det forhåpentligvis mulig å reise litt igjen, det er noe jeg lengter veldig etter. Jeg gleder meg til å nyte livemusikk, festivaler, og danse natten lang med venner.

Mer om Susannes stil? Dette er hennes beste vintagekjøp

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?