MinStil: Celine Westin

Celine Westin (25) vil alltid bruke plagg som gjør litt ekstra ut av seg, og får aldri nok spesielle jakker.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Celine Aagaard, Rikke Sandvold og Sophie Sunde Sylte.

Hårstylist Celine Westin elsker oversized plagg som skiller seg ut, og sterke farger har alltid vært en viktig del av hennes univers.
– Hvordan vil du beskrive stilen din?
– Fargerik og annerledes. Jeg elsker å kombinere farger og materialer som andre kanskje ikke hadde turt å eksperimentere med. Det gjenspeiler seg også i arbeidet som frisør.

– Hva er dine beste tips til å finne sin egen unike stil?
– Kjøp plagg som gjør deg glad, gir deg en god følelse og som føler deg komfortabel i.
– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?
– Jeg liker plagg som skiller seg ut, enten det er en fargerik jakke eller hele sett i et kult materiale. Jeg har alltid en ting som gjør litt ekstra ut av seg.

TILBEHØR

Her er inspirasjonen du trenger

– Hva er ditt beste second hand- eller vintage-kjøp?
– Det må bli en beige Moncler-jakke fra Velouria vintage, eller en blå slangeskinn-jumpsuit fra Daily Paper som også er et merke jeg liker godt.

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?
– En kul Varsity-jakke som skiller seg ut enten i farge eller materiale. Har lett etter den perfekte, men den rette har ikke kommet helt enda. Mulig jeg må ta opp sy – kunnskapene igjen nå som vi er mye hjemme.

– Hvem eller hva inspirerer deg?
– Blir inspirert av menneskene jeg omringer meg med og andre kreative i bransjen. Andre profiler som jeg også synes har en fin estetikk og stil er Sita Bellan for å nevne noen.

INTERIØR

Åtte fargerike hjem som inspirerer oss

– Hvilke bærekraftige valg har du i garderoben?
– Jeg kjøper mye second hand og plagg som jeg kan bruke år etter år. Samtidig er jeg flink til å selge ting jeg ikke bruker for å åpne for nye plagg.

– Hvilke trender har du troen på nå?
– Jeg liker at det blir mer åpent for jenter å bruke herre/unisex klær, personlig liker jeg å kombinere dette med mer feminine plagg som for eksempel en kjole med en kul oversized jakke. Jeg tror det er viktig å tørre å ta litt sjanser.

– Hva er din motesvakhet, som du alltid er på jakt etter?
– Det blir aldri for mange jakker i garderoben min.
– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor?
– Jeg tror du aldri vil se meg i en helt sort outfit, det vil alltid være plass til noe farger eller noe annet som popper. Jeg synes det kan være dumt å utelukke noe siden jeg liker å eksperimentere med ulike plagg og elementer.

– Ditt aller beste motetips?
– Så lenge man føler seg bra i det man går i selv, så vil det spre en god energi som er mye viktigere enn hva alle andre tenker.
– Hvordan får du mest mulig ut av garderoben din uten å kjøpe noe nytt?
– Nye kombinasjoner av farger som andre kanskje ikke ville satt sammen. Jeg blir ofte inspirert til å tenke nytt av gode venner rundt meg som Ida Broen som jeg også er hårstylist for.

– Er det noe i garderoben din som du håper å beholde hele livet, og kanskje gi videre til neste generasjon?
– Jeg har gjort noen kupp de siste årene som jeg gjerne vil ha med meg for resten av livet. Tidløse plagg som jeg aldri blir lei av som for eksempel en jakke fra Stand Studio og noen chunky sko fra Eytys som jeg kan bruke til alt.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.