Filmfestivalen i Venezia 2022: Se antrekkene

MOTEFEST: Filmfestivalen i Venezia bød ikke bare på filmpremiere, men også en rekke fantastiske antrekk!

Disse stjernene gjorde den røde løperen til en motefest.

Malin Gaden
Publisert:

Det ble mye snakk om filmen «Don’t Worry Darling» under årets filmfestival i Venezia. Eller, det ble mye snakk om rollebesetningen til filmen!

Det har seg nemlig slik at det ikke bare skal ha vært dramatikk på lerretet, men også i kulissene.

Lenge har ryktene svirret rundt forholdet til regissør Olivia Wilde og hovedrolleinnehaver Harry Styles. Samtidig har mange også spekulert i en mulig konflikt mellom Wilde og hennes andre stjerne i «Dont’ Worry Darling», Florence Pugh. For å toppe det hele ble det også stor ståhei da en video av Harry Styles og Chris Pine ble sluppet etter premieren. Les mer her.

POPULÆR GJENG: Nick Kroll, Florence Pugh, Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler, Harry Styles og Gemma Chan er gjengen bak «Don’t Worry Darling». Det er også i denne gjengen det visstnok skal være en del drama.

Med andre ord: Det har vært nok å snakke om etter årets filmfestival i Venezia, og antrekkene er selvfølgelig en stor del av det hele.

For det var jo ikke bare disse skuespillerne som hadde pakket kofferten full med luksuriøse looks. En av dem som virkelig fikk fart på blitsregnet da han ankom den røde løperen, var Timothée Chalamet.

MOTESTJERNE: Timothée Chalamet ankom festivalen iført et antrekk som matchet den røde løperen.

Den unge skuespilleren er ikke bare en av bransjens største stjerner, han er også en du uten tvil kan regne med på den røde løperen. Han leverer gang på gang med spennende antrekk, og Venezia var intet unntak.

STILIG TYPE: Skuespilleren toppet Haider Ackermann-antrekket sitt med svarte solbriller og sko.
BAR RYGG: Fotografene fikk ikke nok av antrekket til Chalamet.

Og når vi først er inne på å pakke kofferten full: To av stjernene som virkelig hadde tenkt på årets antrekk, var Tessa Thompson og Jodie Turner-Smith. De serverte det ene iøynefallende antrekket etter det andre, og var kledd opp av noen av verdens største designere.

Det er stylistene Wayman Deon og Micah McDonald som står bak antrekkene til stjernene – og det med stor suksess. Etter filmfestivalen har Vogue til og med utropt Tessa Thompson som den best kledde.

Er dette to vi må holde et ekstra øye med på røde løperen fremover, mon tro?

Filmfestivalen i Venezia endte opp med å bli litt av en motefest! Ønsker du å se flere vakre antrekk fra den røde løperen, kan du gjøre det her:

VINTAGE: Emma Chamberlain toppet sin vintagekjole fra Roberto Cavalli med Cartier-smykker.
MED SLØYFE: Den svarte Armani-kjolen til Sydney Sweeney fikk det lille ekstra med en stor sløyfe foran.
FYRVERKERI: Valentino sto bak flere av filmfestivalens mest glitrende antrekk, deriblant denne på Julianne Moore.
BLOMSTRET: Cate Blanchett i jumpsuit fra Schiaparelli.
STÅENDE APPLAUS: Etter premieren på «Blonde», hvor Ana de Armas har hovedrollen som Marilyn Monroe, fikk hun stående applaus i hele 14 minutter. Her er hun på røde løperen iført Louis Vuitton.
GLITRET: Tilda Swinton i kjole fra Haider Ackermann.
MED SPLITT: Flere valgte nyanser av rosa og lilla under filmfestivalen. Penélope Cruz viser her frem en kjole fra Chanel.
STJERNESKUDD: «Stranger Things»-stjernen Sadie Sink er aktuell i filmen «The Whale». I den anledning hadde hun tatt turen til Venezia for premieren, og strålte på den røde løperen iført Alexander McQueen.
KNALLROSA: Regissør Alice Diop omfavnet fargetrenden som har tatt av den siste tiden.
PERLEBESATT: Rachel Brosnahan i kjole fra Versace.
GYLLEN: «Don’t Worry Darling»-aktuelle Gemma Chan lyste opp på den røde løperen i Louis Vuitton.
VOLUMINØS: Taylor Russell iført gøyalt design fra Balenciaga.
CUT OUT: Chloë Sevigny omfavnet cut out-trenden i denne kjolen fra Gucci.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.