Mote

Hertuginne Kate lot seg inspirere av Diana

KONGELIG MØTE: Dronning Maxima av Nederland og hertuginne Kate koste seg på det årlige arrangementet «Order of The Garter». Foto: AP

Hertuginne Kate (37) lot seg tydelig inspirere av sin avdøde svigermor under den tradisjonsrike paraden.

  • Ingeborg Aspeli
Publisert:

Mandag var det duket for det den årlige «Order of the Garter»-paraden i Windsor. «Order of the Garter» er en av de mest ærefulle ridderordene i England og som kan spores hele flere hundre år tilbake i tid.

Hertuginne Kate var på plass for å se på ektemannen prins William gå i paraden. Mens William gikk for den tradisjonsrike ordensdrakten med blå fløyelskappe og svart barrett med hvit fjær, stilte Kate i en elegant jakkekjole. Den hvite jakkekjolen med svarte detaljer er fra Catherine Walker, skriver People.

Walker var en av favorittdesignerne til prinsesse Diana.

KJENDIS

Hertuginne Kate strålte i favorittkåpe

De som er følger ekstra med på det britiske kongehuset ser at det er store likheter med et antrekk prinsesse Diana hadde på seg i 1995. Kate hadde også på seg et par perleøredobber som tidligere tilhørte Diana.

SAMMENLIGNES: Hertuginne Kate hadde på seg slående likt antrekk som prinsesse Diana i 1995. Foto: Pa Photos/AP

Dette ser ut til å være et populært antrekk å bli inspirert av – Melania Trumps antrekk på London-tur tidligere denne måneden fikk nemlig også folk til å trekke tråder til prinsessen og stilikonet.

FAR OG SØNN: Prins William og prins Charles gikk i paraden ikledd tradisjonsrik ordensdrakt. Foto: Steve Parsons/Pool via REUTERS

Dette er dog ikke første gang Kate lar seg inspirere av sin avdøde svigermor. Hun bruker ofte smykker og tiaraen hun har arvet, samt at hun i ny og ne hyller Diana med gjennomtenkte antrekk.

Hertuginne Kate var ikke den eneste kongelige som var på plass på den tradisjonsrike paraden. Hun var i godt selskap med blant andre dronning Maxima av Nederland, hertuginne Camilla og dronning Letizia av Spania.

KJENDIS

Dronning Letizia imponerte i trendantrekk

Sistnevnte gikk for en hvit kjole med svarte prikker fra den spanske designeren Cherubina, ifølge Daily Mail. Maxima var ikledd en lyserosa kjole med kappe fra Claes Iversen, og hertuginne Camilla hadde en rosa jakkekjole signert Anna Valentine.

FASJONABEL GJENG: Dronning Letizia av Spania, hertuginne Camilla, dronning Maxima av Nederland og hertuginne Kate. Foto: AP
Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    Meghans nye ring vekker oppsikt

  2. KJENDIS

    Hertuginne Kate strålte i favorittkåpe

  3. KJENDIS

    Melania Trump tok en Diana

Relaterte artikler

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

KJENDIS

Hertuginne Meghan viste frem sønnen i glamorøs luksuskjole

KJENDIS

Hertuginne Kate strålte i favorittkåpe

KJENDIS

Hertuginne Kate med Diana-øyeblikk

KJENDIS

Hertuginne Kates høstkåpe minner oss om en ikonisk Diana-look

NYHETER

Hertuginne Meghan med Diana-veske

KJENDIS

Ti ganger prinsesse Diana inspirerte oss med garderoben sin