Kim Kardashian Wests beste stylingtriks

STILIKON: Kim Kardashian West pryder mai-utgaven av amerikanske Vogue. Foto: AP

Realitydronningen (38) får skryt for enkelt motetriks. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kim Kardashian West er på forsiden av mai-utgaven av amerikanske Vogue. På Instagram skriver hun at hun det er en drøm som har gått i oppfyllelse, da hun har jobbet mot å være cover-modell for det toneangivende motemagasinet siden hun var tenåring.

Det er ikke en overraskelse at Kardashian West fikk drømmen oppfylt, da hun er en av de største stilikonene for tiden. Gang på gang skaper hun overskrifter for antrekkene sine – fra dristige kjoler til ikoniske antrekk.

I intervjuet med Vogue avslører hun blant annet at hun studerer for å bli advokat, og planen er at hun skal ta eksamen i 2022. Men motemagasinet har også gått hardt til verks for å finne fram til Kardashian Wests beste stylingstriks.

Vogue skriver at 38-åringens som oftest går for ville mønster eller ensfarget fra topp til tå.

– Hennes monokrome tilnærming til å kle seg strekker seg fra et bredt spekter av fargetoner og mønstre, fra den mest nøytrale beige-farge til neongrønn og iøynefallende leopardmønster, skriver magasinet og peker på at realitystjernen tyr til stylingtrikset både til hverdags og på rød løper.

De skriver videre at selv om Kardashian Wests antrekk ofte er preget av én farge eller mønster, blir det slett ikke kjedelig.

– Det antrekkene hennes mangler når det kommer til fargespill, tar hun igjen med interessante silhuetter og lag-på-lag. Sansen hennes for kult tilbehør er også umulig å ignorere, skriver magasinet videre.

KJENDIS

KIM KARDASHIAN WESTS VILLE STILFORVANDLING

Ensfargede eller iøynefallende mønstre fra topp til tå får antrekket til å fremstå gjennomført og kult, men også avslappet.

– Det er et stylingstriks som man får maks utbytte av, skriver Vogue.

Publisert: