Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Pippa Middleton stjal showet på tribunen - stjel stilen

Pippa Middleton på tribunen i en ny trendy sommerkjole. Foto: AP
Pippa Middleton på tribunen i en ny trendy sommerkjole. Foto: AP

Mandag var første dag av Wimbledon-turneringen i London og Pippa Middleton (32) klinte til med en trendy sommerkjole til drøye 13.000 kroner på tribunen.

Det er ingen hemmelighet at hertuginne-søsterens romantiske og elegante stil har fått mye oppmerksomhet med årene, og denne uken var intet unntak. Pippa hadde på seg hvite sko med åpen tå, en rød clutch og en chic kjole fra et av favorittmerkene Suzannah da hun var Wimbledon-tilskuer.

Les også: Her shopper Kate og Pippa i London

Trendy og svindyrt

Pippa strålte på tribunen. Foto: Reuters
Pippa strålte på tribunen. Foto: Reuters

Prisen på Pippas sommerkjole er 1200 pund, noe som tilsvarer rundt svimlende 13.500 norske kroner. Vi har flere ganger sett Pippa i kjoler fra det britiske merket, blant annet i dåpen til Prins George i oktober 2013, da hun gikk for en kremfarget elegant kjole.

Les også: Pippas norske designerveske alle vil ha

Kjolen Pippa gikk med på mandagen har rysjer over skuldrene - en stor trend denne sesongen. Rysjetrenden som flere gatemotestjerner har lagt sin elsk på, har også kronprinsesse Mette Marit fått øynene opp for.

I Litteraturtoget tidligere i juni hadde hun på seg en lekker hvit skjorte med rysjer over brystet.

Middleton-søstrene skal være store tennins fans, så vi krysser fingrene for mange flere moteøyeblikk fra tribunen på Wimblerdon-turneringen.

Få fire lignende varianter av Pippas sommerkjole:

KateMiddleton-kjolesak

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

KateMiddleton-kjolesak

Kjole fra Vero Moda. Foto: Produsenten

KateMiddleton-kjolesak

Kjole fra Vero Moda hos Nelly. Foto: Produsenten

KateMiddleton-kjolesak

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?